Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie ergobag
  • Merken
  • ergobag
    • Drinkflessen
    • Rugzak-beschermhoezen
    • Schoolbenodigdheden
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
ergobag

ERGOBAG-schoolrugzak - het innovatief alternatief voor de klassieke rugzak!

De schooltassen van ERGOBAG zijn terecht heel populair bij kinderen en ouders. Van het succesvolle model satch tot de nieuwste modellen: terwijl ondernemende jongens en meisjes van vandaag houden van de coole ontwerpen, zullen mama en papa de hoge kwaliteit van de innovatieve schoolrugzakken waarderen. Geniaal!

ERGOBAG-rugzakken voor op school overtuigen in veel opzichten!

De naam van ERGOBAG zegt het al. Want de innovatieve producten van het merk combineren de rugvriendelijke ergonomische sportieve trekkingrugzakken met de praktische functionaliteit van de klassieke schooltas. Zo beschikt de ERGOBAG-schoolrugzak over een extreem laag gewicht en over extrabrede bekkenvinnen om het gewicht van de schouders te verschuiven naar het sterkere bekkengebied.

In aanvulling op het draagcomfort dat de wervelkolom ontziet, bieden de ERGOBAG-schoolrugzakken een maximale veiligheid bij schemering en duisternis, omdat ze zijn uitgerust met vele reflecterende elementen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen er meer reflectoren worden besteld die heel eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Zelfs op het gebied van milieubescherming geeft het jonge bedrijf het goede voorbeeld, omdat de gebruikte stoffen gemaakt zijn van 100% gerecyclede PET-flessen. Zo ontziet u met een ERGOBAG-rugzak niet alleen de rug van uw kind, maar ook de natuurlijke hulpbronnen van de aarde.

Profiteer bij Galeria Inno van voordelige vaste prijzen en bestel ineens een meerdelige ERGOBAG-schoolspullenset, inclusief sporttas, mappen, etui en borstzakken. Ook aanvullende accessoires zoals een regenhoes, een drinkfles en spulletjes om de rugzak persoonlijk te versieren kunt u in de onlinewinkel zonder stress bestellen. Op de rug ... klaar ... start!