Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Eigenschappen 0
Kenmerken 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
ESPRIT

Esprit - het grote designermerk uit California

Welkom bij Esprit! Houdt u van mode en genieten u van mooie dingen? Laat u zich snel meeslepen en trekt u snel aandacht van anderen? Dan nodigen we u hartelijk uit om een duik te nemen in de fascinerende designwereld en om de grote verscheidenheid van Esprit te ervaren!

Geïnspireerde mode, sport- en badmode voor mannen en vrouwen, juwelen en woonaccessoires - de variëteit alleen al maakt ons enthousiast. Urban, natuurlijk, spannend - het internationale succes van Esprit heeft zijn oorsprong in de duidelijke merkwaarden waardoor elk uniek stuk perfect in de Esprit-ontwerpfilosofie past.

Mode en design tussen Californië, Hong Kong en Duitsland

Het Esprit-verhaal begint in de late jaren 60 in San Francisco. Susie en Douglas Tompkins reisden met een stationwagon, beladen met zelf ontworpen mode, langs de kustlijn van Californië.

Onder de merknaam Esprit verscheen het ontwerpersduo in 1971 op het wereldtoneel. Met een kantoor in Hong Kong werd de eerste stap naar een wereldwijd merk al gezet. Hoewel op dat moment bijna niemand wist dat Esprit in een paar decennia zich had omgetoverd tot een bedrijf dat zich niet alleen bezighield met premium mode, maar ook met een spannende reeks van producten, van bikini's over babykleding, jeans en vesten , tot sieraden en woonaccessoires.

Een paradijs voor fashion victims - de online winkel van Esprit

Mode van Esprit is op de modemarkt is een echte instelling geworden. Wie op zoek is naar een ongedwongen, karaktervol stuk voor zijn casual outfit, zal al even snel landen in de online winkel van Esprit, als iemand die op zoek is naar een chique kostuum voor feestelijke gelegenheden of een zakelijke outfit voor high-profile zakelijke bijeenkomsten.

Esprit Women Casual en Men Casual zijn waarschijnlijk de meest uitgebreide modelabels in de merkenfamilie. Hier wordt de geest van het merk omgetoverd in leuke en karaktervolle casual kleding die absoluut geschikt is voor het dagelijkse leven. Voor de meer veeleisende klanten zijn er de toplabels Esprit Women en Men Collection. Wie op zoek is naar iets speciaals, dient zeker en vast een kijkje te nemen op deze hoogwaardige collecties.

Overtuigende variëteit en topdesign made by Esprit

Wanneer het gaat om de laatste nieuwe modetrends en de nieuwste invloeden, bent u bij edc by Esprit op de juiste plek. Het Esprit-label edc maakt mode voor een krachtige jonge generatie. Vooral de krachtige stijl van de wereld van de popmuziek wordt bij edc op een heel trendy manier in kleding omgezet.

Kinderkleding van Esprit wordt geproduceerd onder de naam Esprit Kids. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere labels betrokken bij de grote verscheidenheid in mode en vrijetijdskleding. Daarom is de online winkel van Esprit een waar paradijs voor doorgewinterde fashionista's en liefhebbers van stijlvolle mode.

De modesector is sinds de oprichting van het merk een kerngebied van de Esprit-collecties. Maar de indrukwekkende diversiteit die het ontwerphuis zo succesvol maakt, heeft daarmee nog lang niet zijn grenzen bereikt. We nodigen u uit om uzelf onder te dompelen in de verscheidenheid van de online Esprit-winkel! Bij Galeria Inno vindt u online topdesign made by Esprit.