Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Eigenschappen 0
Kenmerken 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Dames
Esprit

Casual of business, altijd Esprit dameskleding

Heeft u volgende week een onverwacht sollicitatiegesprek, dan is dat natuurlijk goed nieuws. U ziet zichzelf al zelfverzekerd in een vlotte, stijlvolle outfit het kantoor binnenlopen. Maar waar vindt u zo snel de passende kleding? In dit soort situaties is de Esprit dameskleding collectie van Galeria Inno de perfecte oplossing. De witte of donkerblauwe blazer met een zakelijke rok of broek is binnen enkele minuten besteld. Maar ook de spontane uitnodiging van je beste vriendin voor een citytrip in Londen, Berlijn of Parijs is een mooie aanleiding om de kledingkast nog een binnenste te buiten te keren. En er is nu ook een concrete aanleiding voorhanden om die fraaie mocassins of die vrolijke lage sneakers van Esprit eindelijk eens te bestellen. Bovendien is het nooit te laat om een keer uit te kijken naar een nieuwe, originele handtas.

Esprit dameskleding en accessoires

Bij het aanschaffen van kleding is een kijkje bij de Esprit accessoires een absolute aanrader. U ontdekt handige en prachtige spullen waar u niet eerder bij stil stond, maar waarvan u blij bent ze ontdekt te hebben. De zomerse hoed of sjaal kan net zo verlokkend zijn als de roze vergulde ketting of een van de moderne zonnebrillen. Naderen warme dagen en bent u ontevreden over uw huidige badpak? Dan vindt u bij de Esprit badmode gegarandeerd een bikini, zwemshort of badpak waar u zich prettig in voelt. Hetzelfde geldt voor dagen waarop het afkoelt en de truien en mantels alle aandacht verdienen.

Esprit dameskleding van hoogwaardige stoffen

Esprit kunt u beschouwen als een online kledingkast waar u altijd terecht kunt. Bovendien is het handig dat Esprit een modelabel is met fashion die uiteenloopt van casual tot business en van sportief tot galant. Het allerbelangrijkste is dat u zich in de kleding volledig op uw gemakt voelt. Waarom bestaat veel kleding van Esprit uit een mix van wol, viscose, katoen en kunstvezel? Omdat daarmee de verschillende voordelen van de verschillende materialen worden gebruikt. De wol zorgt voor de nodige warmte en kunstvezel maakt de stof sterk en tegelijkertijd ook zacht. Dat zorgt er weer voor dat uw kleding er niet alleen eersteklas uitziet, maar dat u zich er ook prettig in voelt.