Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie edc by esprit
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Eigenschappen 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
edc by esprit
Esprit edcHeader 180131

edc: klasse voor op straat van Esprit de Corps

Achter het geweldige concept Urban Casual verbergt zich iets heel vanzelfsprekends: mode die je graag elke dag op straat draagt. Om die look te laten werken, heb je de juiste mix en mooie, frisse ingrediënten nodig. Dat eerste punt is uw verantwoordelijkheid. En wat betreft het tweede punt: die mooie en frisse ingrediënten vindt u in de online edc-winkel van Galeria Inno!

Van tijd tot tijd stelt iemand zich de volgende vraag: wat is edc by Esprit eigenlijk? Er zijn twee mogelijke antwoorden. Het eerste antwoord is voor de hand liggend. Esprit de Corps is een deel van het grote Californische Lifestyle-label. Deze frisse lijn is het eeuwig jonge stadskind uit de grote Esprit-familie. Het tweede antwoord is nog iets meer verhelderend: EDC staat voor moderne, jonge Urban Casual Mode.

De succesvolle lijn wijdde zich in eerste instantie als sublabel vooral toe aan het jonge, vrouwelijke publiek. De inspiratie daarvoor kwam niet alleen van de catwalk en uit de plakboeken van creatieve ontwerpers. Edc houdt ervan om ontwikkelingen uit de muziek, uit jongerenmedia en direct van de straten over te nemen. En dat doet het met zo'n aanhoudend succes dat edc sinds 2007 een eigen merk onder de paraplu van Esprit Holding geworden is.

Zowel jassen als broeken: een verleidelijke diversiteit met Esprit de Corps

Deze met plezier vervaardigde Casual Wear is er al lang niet enkel meer voor de dames. edc Men en EDC Youth vervolledigen het omvangrijke assortiment, waartoe ook schoenen, tassen en ondergoed behoren.

De ondergoedcollectie van EDC maakt indruk. Visueel stralen de delicate slips en bh's een sterke sensuele aantrekkingskracht uit. En bovendien zijn ze zo licht en zacht dat ze in het dagelijkse leven nauwelijks zichtbaar zijn. Zo bekroont u uw outfit met comfortabele lievelingsstukken voor heel persoonlijke doeleinden!

De Casual Wear staat duidelijk op de voorgrond en biedt letterlijk meer dan genoeg materiaal om urenlang te genieten van virtuele probeersessies. Het is sowieso de moeite waard om af en toe eens een kijkje te komen nemen. Want niet alleen de collecties vanT-shirts, cardigans en jeans, jassen, vesten en broeken vernieuwen zich aan een supersnel tempo, wat trouwens typisch is voor Urban Fashion. U kunt ook keer op keer spannende ontdekkingen doen tussen de sjaals en accessoires. Bestel liefst vandaag nog uw favoriete outfit van het merk tegen een eerlijke prijs online bij Galeria Inno!