Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie essie
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
essie

Essie-nagellak: fantastische kleurresultaten voor verzorgde nagels

Essie-nagellak zorgt niet alleen voor een uniek kleurresultaat, maar ook voor een perfecte dekking en een stralende glans. Bestel online bij Galeria Inno uit een enorme keuze aan kleuren uw favoriete nagellak van Essie.

Essie Weingarten volgde haar passie voor nagellakken en richtte in 1981 haar eigen gelijknamige label op. Het duurde slechts één jaar voordat beauty-liefhebbers de hoogwaardige nagelverzorging voor zichzelf ontdekten. Sindsdien geniet het merk Essie van een groeiend wereldwijd succes. Wat maakt de nagellak uit LA zo populair: de ongelooflijke verscheidenheid van kleuren. En die kleuren hebben allemaal namen zoals "meet me at sunset", "eternal optimist" of "island hopping". Essie-nagellak onderscheidt zich door de hoge dekking en de innovatieve geltextuur. De bovenlakken van het merk zorgen bovendien voor een schitterende glans en ultra-sterke nagels. Het waaierborsteltje past zich aan elke nagelvorm aan en brengt de kleur betrouwbaar aan. Ontdek de prachtige verscheidenheid van kleuren van Essie-nagellak en bestel uw favoriete nieuwe lieveling en andere nagelverzorgingsproducten gemakkelijk online bij Galeria Inno.

Tip: Profiteer ook van het brede aanbod aan gezichtsverzorging & lichaamsverzorging en bestel ineens producten die bij uw behoeften passen.