Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
ESTÉE LAUDER (119)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
ESTÉE LAUDER

Estée lauder via Galeria Inno

Als er een merk bekend staat om haar fantastische werking en kwaliteit is het Estée Lauder. Niet alleen werken de producten als een trein, alle potjes en flacons zien er ook prachtig uit.

Beauty shop je bij Estée Lauder

De beauty-collectie bij Galeria Inno bestaat uit een collectie parfums, de beroemde en minder bekende. Stuk voor stuk prachtige flacons vol met heerlijke geuren. Van zoet, tot bloemig, tot sterke tonen. Precies zoals we van Estée Lauder gewend zijn. Het merk is al sinds de jaren veertig een grote speler in de beauty-industrie en heeft inmiddels een flinke collectie aan parfums ontwikkeld.

Zo is er de Pure White Linen, welke een heerlijke citrusgeur heeft. Dan is er de AERIN met een meer glamoureuze flacon én geur. En Estée Lauder Gloss vernieuwt met een futuristische flacon.

Leuk om te weten: via Galeria Inno verkoopt Estée Lauder ook haar herenparfum INTUITION. Ook voor de mannen is er dus wat bij!

Makeup van Estée Lauder

Iedere vrouw ziet er graag goed uit. De een is wat meer van make-up dan de ander, maar in basis zien dames er het liefst altijd fris en flawless uit. Estée Lauder gaat al jaren mee in beautyland en weet wat vrouwen willen. Het merk staat tegenwoordig bekend om haar goede serums tegen anti-aging en nachtcrème die ervoor zorgt dat je stralend wakker wordt.

Ook op day-to-day makeup gebied biedt Estée Lauder een hoop moois. Zo vind je hier een prachtige lipstick, een fijne mascara en als finishing touch is er deze. Dit beautymerk is een investering, maar als je het eenmaal gebruikt, wil je niet meer anders. Je doet je huid zoveel goeds door het gebruik van goede producten als deze.

Bovendien heb je altijd iets om cadeau te vragen bij speciale gelegenheden.

Reiniging en verzorging

Lieve dames, het kan niet genoeg worden benadrukt. Wie (weinig of veel) make up gebruikt, een goede reiniging is noodzakelijk om een stralende huid te behouden. Niks fijners als thuiskomen, of voor het slapen gaan je huid te reinigen. Ze heeft een hoop te verduren en verdient het om weer te kunnen ademen.

Estée Lauder heeft daarom mooie reinigingsproducten voor elk type huid.

Bekijk de collectie nu bij Galeria Inno.