Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Beauty
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
Beauty

Vrouwenparfums van Estee Lauder: sensueel en verleidelijk

Verfijnde geuren behoren tot de meest sensuele accessoires in de dameswereld. De delicate damesparfums van Estee Lauder betoveren door verfijnde geuren en exclusieve creaties. Bestel uw nieuwe damesparfum online bij Galeria Inno!

Estee Lauder is wereldwijd bekend als cosmeticakoningin en heeft zich sind de jaren 40 gevestigd als een efficiënte zakenvrouw die haar naam gaf aan haar beauty-merk. Estee Lauder staat vandaag de dag voor innovatieve anti-agingproducten, luxueuze make-up en sensuele parfums.

Subtieler dan make-up en anti-verouderingscrèmes, zijn de geurcreaties van het cosmeticamerk. Sensueel vrouwelijke, subtiele damesgeuren benadrukken de schoonheid en uitstraling van hun draagster op een zeer discrete manier. Maar met een groots effect!

Vrouwelijke geuren voor de moderne vrouw van nu

De diverse geurcollectie van Estée Lauder biedt voor elke smaak het perfecte damesparfum. Bij Galeria Inno vindt u een uitgebreid aanbod van geursamenstellingen: van lichte, verfrissende geuren, tot intense verleidelijke parfums.

Voor elke gelegenheid en voor elk type vindt u hier het geschikte parfum. De Estee Lauder-parfums benadrukken uw natuurlijke schoonheid en zorgen voor een sensuele uitstraling. Exact wat de moderne vrouw van nu nodig heeft.

Bestel best ineens een hele collectie van vrouwelijke parfums! Net als bij andere accessoires, is afwisseling ook bij parfum een goede zaak. Afhankelijk van uw stemming, de gelegenheid en het gewenste effect, kunt u altijd opnieuw uitkiezen welke geurcreatie u vandaag opdoet.