Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie FALKE
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
FALKE
Falke

FALKE - de hoogste kwaliteit voor uw voeten

Als de familie zich voor één ding van harte inzet, dan is het wel de compromisloze kwaliteit. Sokken en kousen van FALKE, aslook de panty's in het FALKE-assortiment moeten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, design en functionaliteit. FALKE-sokken en -kousen moeten altijd als een tweede huid passen en, afhankelijk van de toepassing, zorgen voor een optimale ondersteuning van de drager. Zo zorgen de FALKE-skisokken voor een optimale verwarming en ondersteuning van de scheenbenen en hamstrings door middel van een speciale voering, en zo zorgen de trekking- en running-sokken van FALKE vooral voor de ontlasting en het opvangen van de voetzool. Hoogwaardige, ademende materialen zijn bij FALKE-producten vanzelfsprekend.

Of het nu gaat om sportsokken, panty's of chique kousen voor de perfecte zakelijke uitstraling, in de FALKE-winkel van Galeria Inno vindt u een breed assortiment van FALKE-producten en kunt u direct online uw nieuwe kousen bestellen.

Online winkel van FALKE - sexy accessoires voor vrouwen bij Galeria Inno

HAWK zorgt niet alleen bij sport- en plezier voor het juiste schoeisel, met de hoogwaardige panty's en sexy houderloze kousen met verleidelijke kant zorgt FALKE ook in de dameswereld voor echte blikvangers. Speciale materialen zorgen bij de FALKE-panty's voor een bijzonder discrete transparantie en een fijn gaaseffect, en staan tegelijkertijd garant voor een optimale pasvorm zonder slippen. Ook bij de dameskousen hecht FALKE belang aan de hoogste kwaliteit en duurzaam materiaal, ondanks het delicate karakter van kousen.