Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor FESTINA
FESTINA
Festina

Festina – het topmerk met een eeuw van traditie

Festina behoort tot de topmerken voor horloges en hoogwaardige chronografen in Duitsland. Sinds het bedrijf aan het begin van de twintigste eeuw in Zwitserland werd opgericht, bouwt Festina op de integriteit en de kwaliteit van haar producten. Bestel uw nieuwe Festina-horloge gemakkelijk online bij Galeria Inno.

Onder het motto 'Festina Lente', wat in de geest van Zwitserse uurwerken kan worden vertaald met 'Haast u langzaam', kent het bedrijf groot succes. Onder de paraplu van Festina S.A. zet de horlogemaker in samenwerking met de gerenommeerde merken Lotus, Calypso, Perrelet en het Zwitserse traditiebedrijf Candino en Jaguar consequent zijn succesvolle kwaliteitsbeleid verder. Inmiddels is het merk in meer dan 90 landen bekend. Trouw aan de ideeën van de oprichter Miguel Rodriguez waarderen liefhebbers Festina voor "mooie dingen waar ze van houden, tegen een eerlijke prijs die ze zich willen en kunnen veroorloven". Zo zijn de Festina-horloges al lang niet meer weg te denken uit de Belgische markt.

Uitstekend vervaardigde dames- en herenhorloges

U vindt in de horlogewinkel van Galeria Inno een groot aanbod van interessante dames- en herenhorloges en multifunctionele chronografen van het merk. De begeerde horloges van Festina liggen met hun uitstekende afwerking in het middelste prijssegment. De luxueuze horloges overtuigen niet alleen met de precisie van het automatisme en het uurwerkmechanisme. Het klassieke elegante design en de selectie en combinatie van edele materialen toveren de horloges om tot elegante accessoires voor de pols.

In de collectie van Festina Ceramic is het fascinerende analoge Ceramic-dameshorloges met haar keramische elementen in de armband een voorbeeld van de succesvolle integratie van het ongewone materiaal. Op dezelfde manier zijn de Festina Ceramic-polshorloges voor heren middels een elegante understatement met brillen uit keramiek opvallende blikvangers geworden. De erkenning voor de zeer geavanceerde chronografen uit de goudfabrieken in het Spaanse Cordoba is voor het merk zeer duidelijk. Net zo populair zijn de elegante geavanceerde multifunctionele horloges voor heren.

Bestel uw nieuwe favoriete horloge van Festina nu online bij Galeria Inno en geniet van uw luxueuze uurwerk.