Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Fissler
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Fissler
Fissler

Fissler - de keukenprofessionals met kwaliteit

Bij Galeria Inno vindt u Fissler-kookgerei voor elk budget. Van professionele snelkookpannen tot voordelige pannen van gegoten aluminium: u kunt ze hier snel en gemakkelijk online bestellen!

In de Fissler-shop van Galeria Inno koopt u kwaliteit van een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardig kookgerei. Fissler GmbH uit Idar Oberstein is een bedrijf met grote traditie. Sinds haar oprichting meer dan 160 jaar geleden, kon het merk al meerdere mijlpalen op vlak van de ontwikkeling van keukenapparatuur op haar naam schrijven. Vandaag is Fissler één van de merken die internationaal de beste reputatie heeft en de grootste waardering geniet.

Fissler-pannensets en -keukengerei staan niet alleen in België bekend als waardevolle onderdelen van de keukenuitrusting die men voor het ganse leven aanschaft. Tot in het verre Azië behoren Fissler -pannen tot de meest begeerde stukken waarmee men het thuisfornuis uitrust. Woks en braadpannen van Fissler zijn niet alleen hoogwaardig kookgerei, maar ook 'statussymbolen voor de keukenkast'.

Dit kookgerei overtuigt over de ganse lijn

Één van Fisslers innovaties is de eerste snelkookpan met een meertraps stoomventiel. De gepatenteerde idee, met een verhoogde dampdruk om een hogere kooktemperatuur te bereiken, werd in de serie Fissler Vitavit geïmplementeerd en is nog steeds een standaard in veel keukens over de hele wereld.

Hoogwaardig materiaal, een uitgekiend gebruiksconcept en een puristisch, functiegerichte design zorgen ervoor dat deze potten, pannen en braadpannen van superklasse opvallen. Fissler-kookgerei overtuigt over de ganse lijn. Succesvolle reeksen van messen, accessoires en keukenhulpen maken het assortiment van de keukenprofessionals compleet. Zo laat Fissler op geen enkel vlak iets te wensen over. Elk product maakt indruk zowel door zijn hoge kwaliteit, als door zijn mooie en strikt functionele design.

Geniet met de pannensets van Fissler van de vreugde van het koken!

De productie van pannen van de allerhoogste kwaliteit is de voornaamste zorg van Fissler. Talrijke hoogwaardige pannensets, potten, wokken en braadpannen van Fissler geven elke keukenprofessional of hobbykok uitgebreide mogelijkheden om voor de thuiskeuken het perfecte product te vinden.

Fissler-pannen maken op het eerste zicht en bij de eerste aanraking meteen indruk door hun design en door de kwaliteit van de gebruikte materialen en afwerking. Ze beloven een perfecte werking en grote vreugde bij het koken, niet alleen gedurende vele jaren, maar echt decennialang.

Nauwelijks zichtbare, maar belangrijke details maken het uiteindelijke verschil. Zoals de koele metalen handgrepen die nauwelijks warm worden tijdens het gebruik op een standaard hete plaat. En vooral de verborgen kern van de pannen: de hoogontwikkelde structuur van de pannenbodems die vooral verantwoordelijk zijn voor warmtegeleiding en kookprestaties.

Kies voor een pannenset van deze topfabrikant en geniet zorgeloos van de vreugde van het koken! Koop de topproducten van Fissler online bij Galeria Inno!