Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie fitbit
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sporten 0
Selectie 1
fitbit

Fitbit: Beheert de uitgebreide fitnesstracking in uw slaap

Ontdek de geavanceerde functies en krachtige technologie van Fitbit Fitness Tracker! Met de populaire Fitbit One of de geavanceerde Fitbit Smartwatches houdt u doelen en vooruitgang gemakkelijk in het oog. Bestel ze online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen!

Fitbit is een pionier op vlak van slimme Wearables voor fitness, sport en gezondheid. De Fitbit Tracker was een van de eerste Fitness Trackers op de markt en wordt sinds zijn verschijning in 2007 voortdurend verder ontwikkeld.

Fitbit is vandaag de dag nog steeds een van de toonaangevende aanbieders van activiteitstrackers, fitness-polsbandjes en slimme sporthorloges. De geavanceerde en aanpasbare toestellen maken, in combinatie met krachtige apps, uw persoonlijke fitnessprofiel en uw dagelijkse voortgang zichtbaar. Een ideale aanvulling voor de dagelijkse workout en voor een ambitieus trainingsplan met ambitieuze grootse doelstellingen.

De Fitbit One is een van de meest verkochte Tracking-clipss die alle basisfuncties voor Fitness Tracking in een compacte en robuuste vorm met zich meebrengt. Daartoe behoren afstandsmeting, stappentelling en de registratie van de dagelijks overwonnen hoogtemeters. Zo weet u precies of dat het zinvol zou zijn om de trap te nemen of dat u met een gerust geweten 's namiddags ook eens de lift kunt nemen.

Actieve en rustige perioden worden geregistreerd en geëvalueerd in combinatie met de gegevens van de smartphone-app. Zo komt u niet alleen uw calorieverbruik te weten, maar ook uw dagelijkse energiebalans. Dat is vooral belangrijk als u eraan werkt om uw eetgewoonten af te stemmen op uw persoonlijke fitnessdoelen. Ten slotte hoort ook de registratie van de kwaliteit van uw slaap tot een van de basisfuncties die de Fitbit One als het ware "in zijn slaap" beheert.

De echte Fitness First-smartwatches

De Fitbit Surge is als begeleider tijdens uw dagelijkse sportactiviteiten een krachtige smartwatch met geïntegreerde GPS. In het model Fitbit Surge HR is er bovendien ook een hartslagmeter geïntegreerd. Zo bereiken niet alleen afstands- en hoogtemetingen, maar ook metingen van de prestatieparameters, een indrukwekkende nauwkeurigheid.

De Fitbit Blaze is een van de meest ontwikkelde Fitbit-producten. De stijlvolle smartwatch met moderne touchscreen biedt ook modieuze functies zoals verwisselbare armbanden. Maar bovenal scoort hij met zijn uitgebreide sportfunctionaliteit: de Blaze is een echte Fitness First-smartwatch die u graag de hele dag door zou dragen.

Fitbit helpt om doelen en vooruitgang in het oog te houden

Bij de slimme wearables gaat het ook altijd over de connectiviteit met uw smartphone. Daarom is elke Fitness-smartwatch slechts zo goed als de bijbehorende app. Fitbit had al snel de merkeigen fitness-app aangepast voor gebruikers van Android en iOS en uitgerust met vele functies die dagelijks gebruikt worden.

Voedselinname en drinkgedrag, activiteiten en trainingstijden worden geregistreerd, opgeslagen en geanalyseerd. De Fitbit-app helpt om uw fitness-doelen te beheren en de voortgang in het oog te houden. Dat gaat met Fitbit zelfs ook offline. Ervaar de connectiviteitsmogelijkheden tussen tracker en smartphone via de huidige Bluetooth-technologie! U kunt online bij Galeria Inno Fitbit-producten bestellen!