Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Helaas hebben we op dit moment geen producten beschikbaar binnen jouw selectie.
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal 0
Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
FOSSIL

Fossil - het authentieke vintagemerk uit Texas

Hoewel Texas als veeleer conservatief wordt beschouwd, vindt het revolutionaire modelabel Fossil uitgerekend in deze Amerikaanse staat zijn oorsprong: nadat het merk in 1984 in het Texaanse Richardson opgericht werd, ving het merk een unieke zegetocht door de wereld aan en vandaag de dag is dit merk succesvol vertegenwoordigd in meer dan 90 landen wereldwijd. Van leuke accessoires via exclusieve lederwaren, zoals portefeuilles, tassen en riemen, tot opvallende sieraden en hedendaagse horloges van Fossil: de producten van dit internationale lifestylebedrijf, met hun authentieke, unieke vintagelook, spreken tot de verbeelding van veeleisende vrouwen en mannen op alle continenten.

Horloges, tassen en sieraden in een ontspannen Fossil-retrolook

Met de combinatie van een ontspannen retrodesign, een heel hoge kwaliteit en een cool vleugje humor slaat Fossil de nagel van deze tijd op de kop. Wat begon met prachtig gestileerde horloges, zette het label volgens dezelfde trend met succes voort met tassen, riemen, portefeuilles uit leer en ook met vintagesieraden, armbanden en accessoires.

In de huidige Fossil-catalogus vinden liefhebbers herenhorloges met de opvallende lederen armbanden. Maar ook dameshorloges en chronografen voor vrouwen, waarbij slechts een vleugje vintage zorgt voor een heel casual look. Fossil valt niet alleen op door zijn tijdloos moderne tassen, maar ook door zijn collectie sieraden en accessoires, waarin moderne en vintage elementen op een spannende manier elkaar ontmoeten.

Authentiek vintagedesign op het hoogste niveau – Fossil-horloges voor dames en heren

Authentiek, cool en absoluut hedendaags: bestel polshorloges van Fossil tegen de beste prijs in de onlineshop van Galeria Inno. Herenhorloges en dameshorloges van Fossil steken boven de massa uit. Nog voordat retro een wereldwijd fenomeen werd, stond het vintagelabel ervoor bekend dat het met de charme van het verleden speelde. Bovendien lukt het Fossil steeds weer opnieuw om het design van chronografen en dameshorloges elegantie, tijdloosheid en een eigen humoristische toon te geven. Dat is authentiek vintagedesign op het hoogste niveau.

Ontdek Fossil-dameshorloges die hun draagster nog meer doen schitteren, dankzij hun elegante gouden look en de met decoratieve stenen ingelegde ring. Net zo spannend is de herencollectie van Fossil-horloges die met haar sterke vormen en aangename, natuurlijke materialen telkens voor nieuwe ontdekkingen zorgt. Vergeet bovendien niet om ook eens te kijken naar de Fossil-collectie van tassen en sieraden. De hoogtepunten uit de leuke Fossil-collectie vindt u natuurlijk hier bij Galeria Inno.