Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Fossil Q
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
Fossil Q

Fossil Q: slimme wearables die er gewoonweg goed uitzien

Bij Fossil Q vinden liefhebbers van stijlvolle accessoires een topselectie van slimme wearables die functionaliteit combineren met een leuke look. Lees meer over de smartwatches van Fossil met echt uurwerk en de elegante fitnesstrackers met lederen armband! U vindt accessoires van Fossil Q online bij Galeria Inno.

Elegante horloges met slimme functies zijn absoluut zeer trendy. De Fossil Q-serie zet dat statement harmonieus in een roestvrijstalen behuizing om in de praktijk: zoals gewoonlijk worden hoogwaardige materialen, spannende ontwerpen, vintage-charme en een duidelijke tijdgeest prachtig met elkaar gecombineerd. Liefhebbers van mooie horloges vinden bij Fossil Q smartwatches met een onberispelijke ronde OLED-display. En daarnaast ook zeer mooie stukken zonder display met chronograafuurwerk en echte wijzers die hun rondjes doen onder het krasbestendige mineraalglas.

Dat een smartwatch niet per se hoeft te lijken op een mobiel apparaat of een minicomputer aan uw pols, is onder de groeiende gebruikersgroep al lange tijd geweten. Steeds meer technologieliefhebbers en trendsetters worden enthousiast over de stijlvolle sieraden van Fossil Smartwatches: want daarin tikt een echt uurwerk. Daarachter zitten er talrijke functies en een hoge connectiviteit die een smartwatch omtoveren tot een efficiënte wearable.

Krachtige fitnesstrackers aan een lederen armband – Fossil Smartwatches

Tot de meest populaire functies behoren de verschillende mogelijkheden van de activiteitstracking. Zo slaat de SmartWatch continu waardevolle gegevens op over uw dagelijkse stappen, de hoogtemeters en andere interessante informatie. Die worden met de bijbehorende app zeer stijlvol op het scherm van uw smartphone weergegeven.

Niet alleen de Smartwatch is als wearable op ieders lippen. Activitytrackers bieden een veelzijdige trackingfunctionaliteit. En de analoge lievelingshorloge blijft natuurlijk op zijn oorspronkelijke plaats. Fitnessarmbanden tonen u betrouwbaar uw trainings-, bewegings- en slaappatronen. Dat zijn waardevolle gegevens die met geavanceerde trainingapps en smartcoaches de basis vormen voor een intensief en doelgericht fitnessprogramma. Een voordeel ten opzichte van de Smartwatch is bovendien de significant langere levensduur van de batterij.

Maar niet iedereen wil aan zijn of haar persoonlijke look een min of meer onopgesmukte kunststof band toevoegen. Fossil Q Fitnesstrackers zijn met hun mooie leren bandjes en hoogwaardige metalen behuizingen een ware blikvanger. En ze onthullen pas op het tweede gezicht dat ze een reeks van geavanceerde sensoren herbergen.

Mooie stijlen en slimme wearables die er ook nog eens goed uitzien: daarvoor staat de gloednieuwe serie Fossil Q. Ontdek de moderne technologie ingelijst in prachtige, natuurlijke materialen, met een authentieke uitstraling en hoogwaardige afwerking. U kunt online bij Galeria Inno Fossil Q-polshorloges en trackingarmbanden gemakkelijk bestellen!