Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
Horloges

Fossil-horloges – het baanbrekende stijlvolle vintage-merk

Het in 1984 opgerichte label Fossil was het eerste Amerikaanse merk dat functionele uurwerken transformeerde in modieuze accessoires en met zijn avant-gardistische polshorloges altijd opnieuw een nieuwe maatstaf zette op het gebied van design, technologie en prijs. Zo behoren vandaag de dag niet alleen Fossil-horloges, maar ook coole Fossil-zonnebrillen en hoogwaardige Fossil-lederwaren tot de ultieme must-haves van echte trendsetters – en bij Galeria Inno vindt u alle laatste nieuwe hoogtepunten van dit internationaal succesvolle cultmerk.

Fossil is synoniem met ingenieus vintage-design van de hoogste kwaliteit en wordt gekenmerkt door zijn herkenbare stijl die onlosmakelijk met het merk verbonden is.

Het ontwerp van het oppervlak en de materiaalcombinaties doen spannend denken aan de geest van een tijd die werd gekenmerkt door vakmanschap en authentieke ervaring.

De huidige collectie van Fossil-horloges voor dames is zeker een kijkje waard. De opvallende proporties van smalle armbanden en grote, platte horlogebehuizingen, de combinatie van leer en roségoud en krachtige bouten en beugelelementen, zijn perfecte voorbeelden van het grootse vintage-design uit Texas.

Sfeervol en tijdloos en altijd up-to-date – Polshorloges van Fossil

De beste manier om absoluut trendy met de tijd mee te gaan, letterlijk! Word met een horloge van Fossil een stijlvolle trendsetter. Fossil-horloges en Fossil-sieraden zijn consequent perfect afgewerkt en de materialen van de lederen armband via roestvrij staal of titanium tot roségoud en geelgoud zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dat alles behoort tot het merkconcept. Maar het belangrijkste is dat men een Fossil-horloge gemakkelijk herkent.

Soms moedig opvallend, soms subtiel gereserveerd, maar altijd met veel charme laten de succesvolle dameshorloges zien dat ze zeker van deze tijd zijn. Als een spannend contrast met elegante avondkleding, vrijetijdskleding of zakelijke outfits zitten ze op veel gelegenheden perfect op hun plaats. Juist door de sfeervolle vintage-look, zijn deze objecten tijdloos en altijd up-to-date. Ontdek ons enorme aanbod van stijlvolle Fossil-horloges online en bestel uw nieuw polshorloge!

Wat dacht u trouwens van een elegante Fossil-portemonnee gemaakt van echt leer, die met intelligente functionaliteit en duurzame kwaliteit in een compromisloos iconisch design indruk maakt?