Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Friesland (49)
Categorie Friesland
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Selectie 1
Friesland

Friesland-porselein: een hoge Noordse theecultuur

Friesland- servies heeft een geweldige uitstraling. De rust en sereniteit aan de winderige Noordzeekust is het uitgangspunt voor een speciale theecultuur en ook voor heel mooi koffie- en theeservies. Ontdek dit prachtige karakter en bestel online bij Galeria Inno!

Verkiest men in Friesland zwarte thee of koffie? Men zou zeggen dat het belangrijkste ding bij thee is dat de inhoud van de tas warm is. Maar wie de bewoners van het dorre landschap langs de Noordzeekust een beetje beter kent, weet dat er een speciale manier van leven heerst. Die komt ook tot uiting in een grote theecultuur en in mooi en expressief koffie-, thee- en tafelservies uit. Friesland-porselein komt overeen met deze mentaliteit. Het merk is populair voor de moderne porseleinen serviezen met Scandinavische touch. Eenvoudig betekent bij Friesland ook smaakvol. Rustig is niet saai, maar heerlijk ontspannen en sympathiek, ruw, geschikt voor alledaags gebruik en met diepte.

Servies waarbij u de wind over de dijken hoort waaien

Kenners houden bij de klassieke porselein-reeks Friesland Jeverland vooral van de waardige uitstraling. Dat is tafelservies, zoals u het kunt vinden in uw favoriete pension op een van de afgelegen Noordzee-eilanden. Ver weg van de drukte van de stad. Natuurlijk gaat dat ook met decoratie: de Jeverland-reeks maakt indruk met zeer delicate, subtiele speelse tonen met een smalle, blauwe rand. De eenvoudige, ongecompliceerde vormen bekoren onze ogen en vervullen hun doel aan tafel en ook in de kast zonder al teveel gedoe. Wat hebben we nog meer nodig?

Friesland Ammerland valt op door de prachtige harmonie van vorm en kleur. De diepe blauwe kleur, een kenmerk van Friesland, maakt de rustige charme van de zorgvuldig vervaardigde onderdelen nog aantrekkelijker. Een Ammerland-koffieservies straalt een unieke sfeer uit, waarbij u de wind bijna hoort waaien over de dijk.

Friesland-porselein met een echt Noordzeegevoel

Bij koffieservies bij Friesland horen ook prachtige porseleinen koffiefilters. Hier ziet men de erfenis van de legendarische Melitta Bentz - uitvinder van de moderne koffiefilter en voorouder van de oprichter van het merk. Daartoe behoren ook de bolvormige koffiepotten, van waaruit u meteen stoomwolken wilt zien uitkomen.

Bestel Friesland-servies en porselein in afzonderlijke delen of als een volledig servies voor een leuk theekransje of een heerlijk ontspannen dag met een echt Noordzeegevoel. Bij Galeria Inno kunt u het populaire servies van het ontspannen merk online bestellen.