Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
FYNCH-HATTON (35)
Categorie FYNCH-HATTON
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
FYNCH-HATTON
FYNCH-HATTON

FYNCH HATTON: Britse flair voor avontuurlijke globetrotters

Wat FYNCH HATTON van gewone herenmode onderscheidt en waarom de casual basics van dit succesvolle merk voor moderne avonturiers evenzo perfect zijn als voor echte gentlemen leest u hier: Galeria Inno presenteert het innovatiefste herenmodemerk van deze tijd en biedt een met zorg geselecteerd aanbod!

Kent u dat ongelofelijke gevoel, alles in de hand te hebben? Dat gevoel, ’s ochtends op te staan en de uitdagingen van die dag met ongeduldige nieuwsgierigheid direct in de ogen aan te durven kijken? Met andere woorden: dat gevoel, het leven en zijn meest uiteenlopende avonturen die op de loer liggen volledig aan te gaan? Neem dan een kijkje bij de nieuwe collectie van FYNCH HATTON.

FYNCH HATTON – de vrijheid steeds naar eigen stijl te leven

Het in 1998 door Roger Brandt opgerichte bedrijf maakt mode voor echte mannen en werd benoemd naar de legendarische Brit genaamd Denys Finch-Hatton: de Britse avonturier, bon vivant en charmeur werd aan het einde van de 19e eeuw als “Earl of Wichelsea” geboren en leefde als piloot, boer en gids in Afrika. Steeds was hij zijn tijd net een beetje vooruit, ging onverhinderd zijn eigen weg en begreep als geen ander hoe het is afstand te nemen van zelfs de kleinste vanzelfsprekendheden en luxe. Dit is zeker terug te vinden in de herenmode van FYNCH HATTON, die bestaat uit een excentrieke mix van avontuur en Engelse stijl. Met kleding die authentiek en afwisselend is. Met een vanzelfsprekende hoogwaardige kwaliteit die doch nonchalance uitstraalt. Het opmerkelijke design heeft een karakteristieke uitstraling waarmee u uw voorkomen een individuele touch geeft.

FYNCH HATTON mode – zo avontuurlijk als de Afrikaanse savannes

Ook al is het bedrijf in Duitsland opgericht en heeft het zijn hoofdkantoor in Mönchengladbach: FYNCH HATTON voelt zich overal ter wereld thuis en biedt kosmopolitische esprit voor echte globetrotters. Zo is de authentieke herenmode niet alleen in talrijke Europese landen te verkrijgen, maar ondertussen ook in Canada en in China. En de reis loopt vanzelfsprekend nog niet tot zijn einde.

Inspired by Africa: herenmode van FYNCH HATTON

Het merk met in het logo een acacia, dat voor de Afrikaanse savanne zo karakteristiek is, produceert mode die evenzo fascinerend en authentiek is als de ruige wildernis. Mannelijke truien met V-hals die in combinatie met een overhemd er net zo goed uitzien als zonder. Klassieke mannentruien met ronde hals die gemaakt zijn van 100% natuurlijk katoen. Traditionele, geruite vrijetijdshemden die zelfs tijdens de meest sportieve vrijetijdsactiviteiten voor een verzorgde uitstraling met Britse charme zorgen. Aangenaam luchtige polo’s die er sportief en tegelijkertijd nonchalant uitzien. Verrassend warme vesten met een verfijnd gestikt logo op de borst dat een echt statementdetail is.

Gun uzelf de kwaliteit van FYNCH HATTON tegen aantrekkelijke prijzen!

Laat u zich online bij Galeria Inno inspireren en ontdek hoe u uw persoonlijke modekarakter het beste naar buiten kunt brengen: in de uitgebreide FYNCH HATTON collectie vindt u een gevarieerd aanbod. Van truien in modieuze prints tot effen vesten. U kunt uw favoriete items nu geheel stressvrij met maar een paar clicks thuis laten bezorgen.