Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
G-STAR RAW (119)
Categorie G-STAR RAW
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
G-STAR RAW
G-STAR RAW

G-Star RAW - coole streetwear voor echte trendsetters

Zoals elke modebewuste persoon weet, behoort de casual vrijetijdskleding van G-Star RAW tot de absolute must-haves van onze tijd. Wilt ook u zeker zijn van een moderne uitstraling? Profiteer dan bij Galeria Inno van een groot aanbod tegen kleine prijzen: bestel nu uw nieuwe outfit van het modelabel uit Amsterdam!

Wat in 1989 begon onder de naam Gapstar, is vandaag de dag één van de topmodemerken voor trendsetters: het Nederlandse modemerk G-Star RAW. Het visionaire bedrijf begon als een waar jeansmerk, maar als gevolg van het enorme succes breidde het al snel haar productassortiment uit.

Vandaag de dag biedt het merk alles wat u nodig heeft voor een trendy casual look: casual jeansmode in vele modieuze pasvormen. Stijlvollesweatshirtsdie je liefst niet meer uittrekt. Goed te combineren T-shirts en andere onmisbare basics. Casual hemden voor een karaktervolle vrijetijdslook. Aangenaam lichte zomermode, zoals shorts en tops. Wind- en weerbestendige jassen die werkelijk al het plezier meemaken. Vrouwelijke kleren en rokken voor eeuwig jeugdige dames. En natuurlijk ook originele accessoires voor een echt unieke uitstraling.

G-Star RAW-mode doet zijn naam alle eer aan

Al vanaf de oprichting van het merk draait bij G-Star alles rond het product zelf: natuurlijke materialen zijn bij het Amsterdamse modelabel net zo vanzelfsprekend als een authentieke look. Zo verwierf het bedrijf in de eerste plaats naambekendheid met de iconische jeans uit zogenaamde Raw-Denim: een onbehandeld materiaal dat er door zijn ruwe, pure grip zeer authentiek uitziet.

Daarnaast maken de modeontwerpers gebruik van innovatieve technologieën om de jeansmode van G-Star door speciale wassingen, verkleur- en bleekmethodes hun unieke, karakteristieke look te geven.

Conclusie: G-Star RAW maakt hoogwaardige mode die zeker gezien mag worden. En wat bijna nog beter is: deze uitstekende kwaliteit kunt u natuurlijk ook voelen!

Ook op vlak van milieubewustzijn geeft G-Star het goede voorbeeld

Als internationaal succesvolle onderneming is G-Star RAW zich zeer bewust van haar wereldwijde verantwoordelijkheid voor mens en milieu. En het bedrijf geeft ook op vlak van duurzaamheid het goede voorbeeld. Zo wordt er in het "Raw Sustainable Programm" enkel gewerkt met biologisch katoen met een verminderd gebruik van meststoffen en pesticiden.

Bovendien werkt G-Star continu aan de ontwikkeling van nieuwe materialen. Zo kwam bijvoorbeeld ook het revolutionaire project "RAW for the Oceans" tot stand. Een initiatief dat ontwikkeld werd om plastic afkomstig uit de oceanen voor nieuwe modestukken te gebruiken. Recycling op zijn best. Als dat niet geweldig is!

Het maakt niet uit voor welk G-Star RAW-product u ook kiest: bestel nu uw toekomstige favoriete outfit en kijk bij de G-Star RAW Collection for Women & Men ook eens naar de andere modieuze hoogtepunten, zoals jassen, shirts, sneakers en nog veel meer!