Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor GANT
GANT

Gant – niet alleen in herenmode grensverleggend!

Voorzie uzelf nu van luxurieuze premium-kwaliteit tegen een goede prijs: Galeria Inno presenteert een aantrekkelijk aanbod van het succesvolle merk Gant. Van ondergoed voor mannen gemaakt van zacht stretchkatoen tot gevoerde sneakers van zacht leer: bestelt u nu voordelig, tijdbesparend en eenvoudig!

Tot het traditierijke premium-merk binnen de internationale modebranche geldt zonder meer het legendarische cultmerk Gant. Het label met zijn Amerikaanse wortels behoort vandaag de dag het Zwitserse kledingconcern Maus Frѐres toe en blikt terug op een succesverhaal.

Terwijl de naam in eerste instantie voor de tegenwoordig legendarische overhemden staat, biedt Gant een excentrieke mix van American Sportswear en Europese elegantie aan. Of het nu gaat om stijlvolle Gant dameskleding, representatieve herenkleding of exclusieve accessoires: Gant is gewoonweg gigantisch!

Waar komt het merk Gant precies vandaan?

Het unieke succesverhaal van het merk Gant gaat terug naar het begin van de twintigste eeuw, toen de van oorsprong Oekraïense Berl Gantmacher op weg was naar ‘de nieuwe wereld’. Daar leerde hij niet alleen zijn toekomstige vrouw kennen, maar leerde hij ook de fijne kneepjes van het kostuumnaaien.

Uiteindelijk besloot het verliefde paar een zelfstandige onderneming op te richten en maakte het hoogwaardige herenoverhemden voor andere bedrijven. Dit leverde zo veel succes op dat het bedrijf al na een korte tijd naar het voorname New Haven kon verhuizen.

Sindsdien was het merk internationaal in opmars, kwam het telkens weer met ontwikkelingen en vernieuwingen en biedt het vandaag de dag een uitgelezen aanbod premium-producten voor dames en heren aan.

Bestelt u de beste Gant kwaliteit eenvoudig met een muisklik!

Van soepele Gant herenondergoed zoals boxers en shirts, hoogwaardige Gant schoenen zoals sneakers en Chelsea Boots tot aan onvoorstelbaar zacht nachtgoed zoals pyjama’s, broeken en meer: bij Galeria Inno kunt u nu de beste items van de laatste collectie online bestellen.

Prijsbewuste luxeliefhebbers vinden in de onlineshop overigens ook gereduceerde modellen tegen soms wel 70% korting. Het loont zich dus hier geregeld een kijkje te nemen zodat u steeds op de hoogte bent van de nieuwste afgeprijsde items en zo dus nooit meer een koopje hoeft te missen. Profiteert ook u van de tijdbesparende online-shopervaring bij Galeria Inno!