Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
GIESSWEIN (12)
Categorie GIESSWEIN
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Bovenmateriaal 0
Type sluiting 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
GIESSWEIN

GIESSWEIN - de beroemde pantoffelexpert uit Tirol

Waarom het GIESSWEIN-merk een leider is op gebied van wandelen, hoe GIESSWEIN- slippers uitvallen en hoe gemakkelijk u ze kunt wassen: GALERIA Inno presenteert u het traditionele bedrijf uit Oostenrijk en geeft waardevolle tips over het kopen en het onderhoud van de producten. Bestel nu voor het hele gezin online tegen voordelige prijzen!

Ledereen die nog meer wil genieten van ontspannen uurtjes in eigen huis, heeft hoogwaardige pantoffels van GIESSWEIN nodig: het Oostenrijkse bedrijf uit de bergen van Tirol is namelijk wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit van zijn pantoffels.

  • Ten eerste omdat GIESSWEIN-pantoffels heerlijk comfortabel zijn.
  • Ten tweede, omdat GIESSWEIN-schoeisel gemaakt is van fijne wol en daardoor zorgt voor zalig warme voeten.
  • En ten derde, omdat GIESSWEIN-huisschoenen, pantoffels & co verkrijgbaar zijn in vele buitensporige vormen en kleuren, zodat er voor elke smaak het juiste model bestaat: ongeacht of u nu op zoek bent naar tijdloos mooie dames- en herenpantoffels of speciale slippers voor kinderen met antislipzolen.

In 6 decennia van familiebedrijf tot Walk-imperium

Het succesverhaal van de succesvolle pantoffelexperts begon in 1954 toen Elisabeth Giesswein thuis ijverig werkte aan zelf gebreide truien en jasjes. Haar man Walter hield zich vervolgens met de verkoop ervan bezig. Na een paar jaar kon het ondernemende echtpaar een industriële Walk-machine aanschaffen, zodat het "productaanbod" kon worden uitgebreid. Sinds de jaren 70 maakt het bedrijf ook huisschoenen, die al snel uitgegroeid zijn tot een echte verkoophit en zelfs in het buitenland heel populair zijn. Zo werd de kleine onderneming van twee personen omgetoverd tot internationaal actieve Walk-specialisten en het bedrijf is nu in veel landen synoniem voor heel bijzonder voetcomfort.

Wat u moet overwegen bij de aankoop van uw GIESSWEIN-schoenen

Er bestaat geen twijfel over: door de gepatenteerde zool gemaakt van natuurlijk rubber en de warme stoffen uit 100% zuiver scheerwol bieden de GIESSWEIN-slippers, huisschoenen of pantoffels een perfect draagcomfort en zijn ze een waardevolle aankoop voor elk gezinslid. Bovendien garandeert de hoogwaardige Walkstof dankzij de vele luchtkamers een ademende kwaliteit, wat onaangename transpiratie betrouwbaar tegengaat. Gelukkig kunt u bij GALERIA Inno de nieuwste GIESSWEIN-huisschoenen voor het hele familie kopen - en dat tegen gezinsvriendelijke prijzen.

Wie zijn nieuwe GIESSWEIN-slippers online wilt kopen, wil natuurlijk weten hoe ze uitvallen. In principe valt GIESSWEIN-schoeisel voor mannen en vrouwen uit volgens de normale maten. De pantoffels van kinderen zijn soms een beetje ruimer en laten zo nog steeds een beetje ruimte om te groeien. Bestel de nieuwe metgezel voor uzelf of uw kinderen dus gerust in de normale maat.

Kan ik GIESSWEIN-slippers eigenlijk wassen?

Hoewel GIESSWEIN-slippers dankzij de ademende kwaliteit geen onaangename geuren absorberen, mag u ze zeker af en toe reinigen. Gelukkig kunt u dat heel gemakkelijk in de wasmachine doen: gewoon wassen op 30 °C, maar zonder een wasverzachter te gebruiken. Maar let op: doe ze niet in de droger, want zo kan de rubberen zool worden beschadigd door een te grote hitte. In plaats daarvan laat u ze best aan de lucht drogen. Dat gaat in feite bijna even snel!