Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Giorgio Armani (1)
Categorie Giorgio Armani
Filter 1
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Geurrichting 1
Selectie 1
Giorgio Armani

Giorgio Armani - passie voor een grootse stijl

Als u Armani hoort, denkt u aan stijl. Er is een indrukwekkende carrière nodig om een naam in deze mate tot synoniem te maken voor een werk en een idee. Giorgio Armani is een van de grootste couturiers van de twintigste eeuw. Zijn naam veredelt de meest begeerde collecties en staat garant voor een absolute, compromisloze passie voor de perfecte stijl.

Als Giorgio Armani van mode spreekt, zou je denken dat het niet zijn dagelijks werk is. En als we verder kijken, dan is dat waar. Genadeloos presenteert hij het concept van de veranderende mode, die zich naar believen vormt en soms wordt benoemd onder het idee van stijl. Stijl is een innerlijke kwaliteit. Voor Giorgio Armani is dit altijd het middelpunt van zijn kunst geweest: het steeds opnieuw proberen zijn ontwerpen en collecties deze grote, inwendige kwaliteit mee te geven. Met creatieve inspiratie, ascetische discipline en een fantastische gevoeligheid heeft hij dat doel al gedurende drie decennia opnieuw en opnieuw op een veelgeprezen manier bereikt.

Bovendien is de economische onafhankelijkheid van de modeontwerper bewonderenswaardig. Hij is één van de weinige ontwerpers van internationale allure die consequent de controle over hun eigen designlabel hebben behouden en nooit wou toegeven aan een verleidelijk aanbod van de beursgang. Zo moet Giorgio Armani enkel aan zichzelf, zijn idee en zijn stijl vasthouden.

Onweerstaanbaar in elegantie en afstand - de koele elegante Giorgio Armani

De stijl van de Italiaanse topontwerper heeft op de wereld van de mode zijn onwrikbare stempel gedrukt. Het is zijn koele elegantie, die fascinerend werkt, zijn zelfbewuste afstand, die zich niet oplegt, niet om aandacht zoekt en juist daardoor zo absoluut onweerstaanbaar werkt en in al zijn soberheid onvermijdelijk het oog van de toeschouwer fascineert.

Het Armani-pak met zijn rechte, duidelijke snit en zijn verfijnde vloeiende stoffen is al zo lang een vanzelfsprekendheid in de bovenste verdieping van de winkel. Giorgio Armani, die zelf graag een T-shirt in één kleur of een kasjmier trui draagt, introduceerde het T-shirt als variant op het pak . Hij ontwikkelde de klassieke, elegante broekpakken en de sterke en toch zakelijke outfit met zachtjes vallende blazerwaar vandaag de dag geen enkele zakenvrouw meer zonder kan. De beroemde kleurencombinatie "greige" uit grijs en beige komt ook van hem, net als de koele, androgyne stijl in elegante, zwart-witte damesmode.

Giorgio Armani-parfums - luxe voor de neus

Armani-geuren zitten vol kracht, maar blijven toch onopvallend en kalm. Armani Si, Code, Acqua di Giò en nog veel meer onweerstaanbare geuren, eau de toilette, bodylotions, aftershaves en douchegel voor mannen en vrouwen kunt u allemaal in onze online winkel vinden. Het Galeria Inno assortiment van Giorgio Armani-producten wordt gekenmerkt door een enorme verscheidenheid van sensuele geuren die de persoonlijkheid van de draagster altijd ondersteunen en benadrukken. Het enorme assortiment biedt parfums voor mannen en vrouwen in verschillende geuren, zoet en sensueel, levendig en fris, subtiel of mild. Er is dus voor elke smaak en elk type wel iets.

Kies voor de compromisloze stijl van de grote Italiaanse designer! Bestel Giorgio Armani online bij Galeria Inno!