Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie HABA
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
HABA

Houten speelgoed van Haba: het slimme houten speelgoed

Houten speelgoed van Haba transformeert elke woning in een kindvriendelijk ontdekkingsland. De prachtige kinderproducten gemaakt van natuurlijke materialen hebben meer dan een sympathiek design. Lees waarom Haba echt ontwikkelingsspeelgoed is. En bestel bij Galeria Inno poppen, bouwstenen en bordspellen van Haba!

Voor bijna iedereen die kleine kinderen heeft, is Haba een waar begrip. Het traditionele bedrijf is al vroeg begonnen met de ontwikkeling van houten speelgoed. Haba heeft met zijn prachtige gekleurde blokken en sympathieke trekfiguren al snel een vaste plaats in de speelhoek en de kinderkamer verdiend. Zelfs de Haba-winkel roept bij veel ouders de mooiste herinneringen op. En Haba Toys zijn zelfs gekend tot aan de overkant van de Atlantische Oceaan.

Met zijn ronde en eenvoudige sympathieke kenmerken en simpele, maar intense speelprincipes is Haba een van de merken die elk jaar de maatlat voor goed speelgoed hoger en hoger leggen. Haba-speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen en heeft een mooie, grotendeels natuurlijke uitstraling. Voor de kwaliteit van de verfijnde speelideeën staan naast prestigieuze ontwerpers ook auteurnamen als Wolfgang Kramer en Kolonisten van Catan-uitvinder Klaus Teuber.

Van de ontdekkingsstenen naar de Haba-knikkerbaan

De houten bouwstenen van Haba zijn de zeer uitgesproken grondstenen van het succes van het bedrijf geweest. En ze behoren nog steeds tot de meest populaire artikelen in het aantrekkelijke assortiment. Dat assortiment werd ondertussen uitgebreid met vele spannende variaties: zoals bijvoorbeeld de ontdekkingsstenen die binnenin voor baby's en peuters leuke verrassingen verstoppen.

De allerkleinsten ontdekken de wereld met sympathiek grijpspeelgoed dat ook door zijn eenvoudige, serene ontwerp met enthousiasme wordt onthaald. Insteekpuzeels in verschillende uitvoeringen moedigen aan om goed om te gaan met concrete problemen - bovendien kan het wonderbaarlijk geen kwaad dat er op gekauwd wordt.

Even later behoort de winkel tot de meest populaire spellen. Maar niet alleen mama's kunnen daarmee hun dagelijkse leven naspelen. Voor het plezier bij het tellen en het ordenen komt er ook vaak een rollenspel bij kijken, dat vaak al op zich bijna een kleine theatervoorstelling is. Haba rust de kinderwinkel uit met zeer mooie houten koopwaar. Opmerkelijk zijn de stukjes groenten en fruit die u uit elkaar kunt halen en dan weer samenvoegen.

Een echt hoogtepunt is de Haba-knikkerbaan. Onder de vele beschikbare systemen behoort de kralenbaan van Haba tot de meest veelzijdige systemen ooit en bovendien tot de systemen die het gemakkelijkst kunnen worden gecombineerd met materiaal van andere merken. Een fantastisch cadeau dat al prachtig werkt aan het begin van de kleuterschool en ook nog grote charme uitstraalt tegen het einde van de lagere school.

Een klassieker onder de bordspellen

De Haba-bordspellen behoren sinds de jaren tachtig tot de kern van het merk. De interesse in kleine bordspellen met eenvoudig materiaal werd opgewekt door een onverwacht succes: de Haba-moestuin behoort zelfs 30 jaar na zijn eerste verschijning terecht tot de meest populaire bordspellen voor peuters en kleuters. Zijn eenvoudige regels, de spannende en vriendelijke interactie en de prachtige spelsfeer zijn nog steeds veel nieuwe edities waard.

En niet alleen met de moestuin verrijkt Haba de wereld van de bordspellen. Vele grote titels schitteren volledig in Haba-stijl met zeer eenvoudige materialen en een beperkt aantal beheersbare en zeer goed doordachte regels. Sokken Zoeken, Diego Drakentand en de zwarte Piraat zijn slechts enkele van de meermaals bekroonde Haba-bordspelsuccessen.

Vriendelijk speelgoed met een mooi design en veel diepgang

Het houten speelgoed van Haba is een prachtig voorbeeld van speelgoed dat kinderen intelligenter maakt. Maar we moeten toegeven dat dat niet echt helemaal klopt. Ten eerste hebben kinderen helemaal niet veel speelgoed nodig, maar gewoon een interessante wereld om hen heen die de moeite waarde is om te ontdekken. En ten tweede zijn kinderen al slim van zichzelf en staan ze gewoon voor de steeds nieuwe uitdaging om dat feit op vele manieren aan te tonen. Maar voor diezelfde doelstellingen is het houten speelgoed van Haba een zeer leuk hulpmiddel.

Als u zich afvraagt hoe u uw woning en de kinderkamer kunt omtoveren tot een voor kinderen geschikt ontdekkingsland, dan kunt u gewoon een kijkje nemen naar het kleurrijke Haba-assortiment! U kunt dit sympathieke speelgoed met een mooi design en veel diepgang online bij Galeria Inno bestellen.