Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Hape
 • Merken
 • Hape
  • Behendigheidsspelletjes
  • Educatief speelgoed
  • Xylofoons
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Hape

HAPE Toys – wereldwijd succesvol speelgoed uit Duitsland

Het Duitse bedrijf werd in 1986 opgericht door Peter Handstein, wiens initialen trouwens ook het merk zijn naam hebben gegeven, en is doorheen zijn jarenlange succesverhaal wereldwijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van houten speelgoed. Dankzij de uitstekende kwaliteit en de goede prijs/kwaliteit-verhouding is HAPE International vandaag de dag in meer dan 50 landen wereldwijd succesvol vertegenwoordigd en dit houten speelgoed zou in geen enkele kinderkamer mogen ontbreken. Bestel nu hoogwaardig houten speelgoed online bij Galeria Inno!

Hoewel er in het huidige multimediatijdperk zo veel speelgoed uit kunststof, metaal en andere moderne materialen bestaat, is kwalitatief houten speelgoed nog steeds erg populair zowel bij ouders als bij kinderen. Dat komt omdat hout ten eerste bijzonder warm en aangenaam in de hand voelt, hetgeen voor natuurlijk speelplezier zorgt. Ten tweede is speelgoed gemaakt van echt hout bijzonder sterk en duurzaam. En ten derde gaat het hier om een hernieuwbare grondstof, waardoor houten speelgoed ook op vlak van milieubewustzijn en duurzaamheid het goede voorbeeld geeft. En dat is vooral waar als het gaat om het hoogwaardige houten speelgoed van HAPE.

HAPE biedt voor alle leeftijden het perfecte speelidee

Van het gekke houten labyrint in vrolijk gestreepte clownfish-look, tot de verschillende houten muziekinstrumenten: Galeria Inno biedt u en uw kinderen een gevarieerd aanbod uit het huidige HAPE-assortiment. Laat u gewoon online inspireren en ontdek welk HAPE-speelgoed er tot nu toe in uw huishouden ontbrak!

 • HAPE-speelgoed voor baby's vanaf 10 maanden: met klassieke bouwstenen, bedrukt met grappige diertjes, cijfers en letters, leren baby's vanaf 10 maanden het alfabet en dierennamen, terwijl ze met het bouwen van kleine torentjes hun motorische vaardigheden trainen.
 • HAPE-speelgoed voor peuters vanaf 1 jaar: voor ondernemende meisjes of jongens die hun huis willen ontdekken, is vooral de houten slak van HAPE die ze achter zich aan moeten trekken, heel geschikt. Na een wandelingetje kan het kind naar hartelust spelen met het geïntegreerde sorteerspel van de slak en daarbij leren ze verschillende vormen zoals het vierkant, de cirkel en de driehoek kennen.
 • HAPE-speelgoed voor kinderen tot 2 jaar: kloppen, hameren en muziek maken behoren ongetwijfeld tot de favoriete bezigheden van actieve kinderen van vandaag de dag. Daarom is het HAPE-hamerpsel met geïntegreerde xylofoon een zinvolle aankoop voor elk huishouden. Nadat kinderen de ballen met de hamer door de opening hebben geslagen, vallen ze op het onderliggende muziekinstrument en ontstaan er prachtige klanken. Die horen zelfs mama of papa graag!
 • HAPE-speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar: terwijl de HAPE-parkeergarage met meerdere verdiepingen en met zijn kleurrijke houten auto's helemaal bovenaan staat op de verlanglijstjes van de Kfz-fans, dromen kookgrage kinderen van deze leeftijd van de moderne speelkeuken HAPE Play Kitchen met fornuis, wastafel en nog veel meer, die trouwens niet alleen voor meisjes is!

Het maakt niet uit of uw kind zich bij wijze van spreken nog in de baarmoeder bevindt of zelfs al naar de kleuterschool gaat: HAPE biedt u hoogwaardig houten speelgoed, zoals houten puzzels, poppenhuismeubels en nog veel meer voor alle verschillende leeftijdsklassen. Zo kunt u in de speelgoedwinkel van Galeria Inno heel gericht naar spelideeën zoeken die voor een bepaalde leeftijdsgroep aanbevolen worden.