Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Happy People (20)
Categorie Happy People
 • Merken
 • Happy People
  • Auto's
  • Educatieve spelletjes
  • Inrichting voor speelhuisjes
  • Kap- en make-upkoppen
  • Kinderkeukens
  • Tuinspeelgoed
  • Waterspeelgoed
  • Wereldbollen
  • Winkels
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Happy People

Happy People Toys: de naam zegt het al

Welke Duitse bedrijf gaat er schuil achter de ondernemersgroep met de naam Happy People en welke succesvolle merken behoren allemaal tot die groep: Galeria Inno presenteert één van de meest succesvolle speelgoedfabrikanten in Duitsland en biedt geweldige spelideeën tegen gezinsvriendelijke prijzen. Stressvrij online kopen!

Waarom is de naam van een bedrijf dat gespecialiseerd is in speelgoed voor kinderen eigenlijk "Happy People" en niet "Happy Children"? Simpelweg omdat Happy People zowel kinderen als ouders gelukkig maakt. Ten eerste omdat het speelgoed van Happy People speelgoed de ontwikkeling van kindervaardigheden bevordert, zodat kinderen gegarandeerd pedagogisch waardevol plezier beleven. Ten tweede omdat het speelgoed van Happy People verkrijgbaar zijn tegen gezinsvriendelijke prijzen, wat mama en papa natuurlijk bijzonder blij maakt. En ten derde omdat de speelgoedspecialist nu ook voor volwassenen een paar leuke spelideeën voor in de vrije tijd aanbiedt.

Happy People kijkt al terug op 50 succesvolle jaren

Het unieke succesverhaal van deze internationale speelgoedspecialist gaat een halve eeuw terug in de tijd: onder de naam "M. Klein & Co." werd in 1965 in Bremen, Noord-Duitsland, een bedrijf opgericht dat zich al zeer snel specialiseerde in speelgoed. Dit bedrijf was zo succesvol dat er in 1984 een nieuwe vestiging in Hong Kong werd geopend, vervolgens werden andere merken overgenomen en uiteindelijk werd de groep omgedoopt tot Happy People GmbH & Co. KG.

Maak kennis met de verschillende labels van Happy People!

Naast de kernmerken "Happy People Baby", "Play" en "Friends" biedt het bedrijf uit Bremen ook vele andere succesvolle merken voor jong en oud. Bijvoorbeeld: het merk Happy Girls met leuk meisjesspeelgoed, van de fantasievolle eenhoorn, tot de meerdelige thee-en koffieset uit porselein. Of het merk Happy Kids dat moderne jongens en meisjes alles biedt wat ze maar bij het spelen kunnen nodig hebben, van dierfiguren tot krijt. Of het merk Happy Pearls voor creatieve kinderen - met bonte kralensets zoals steekparels, strijkkralen, etc.

Daarnaast zijn er een aantal licenties met wereldberoemde merken zoals Scout, Hot Wheels en Fisher-Price. Bijvoorbeeld, het ultieme Happy People Scout ontdekkingsspeelgoed voor kleine avonturiers, zoals houtmessen, een avonturenriem, een set om insecten te vangen en een avonturenset met een verrekijker, kompas en zaklantaarn.

Maar ongeacht of u voor een kleiner kind op zoek bent naar een houten leerklok met instelbare wijzers of voor iets oudere kinderen naar een stabiele netschommel, waarop zelfs meerdere kinderen tegelijk kunnen schommelen: in de online winkel van Galeria Inno vindt u een gevarieerd speelgoedassortiment en kan u de gewenste producten met een paar klikken online kopen. Winkelen zonder wachtrijen, zonder stress en zonder gesleur: hier begint de pret al bij de bestelling!