Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Happy Socks (21)
Categorie Happy Socks
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Happy Socks

Happy Socks: van uw sokken geblazen

Wanneer heeft u voor het laatst nog eens bewust aan uw sokken gedacht? Probeer de Happy Socks uit en maak van sokken een integraal onderdeel van uw stijl! Bestel online bij Galeria Inno deze chique stukken uit Zweden!

Sokken maken u gelukkig. Echt. Wie dat niet gelooft, moet het Zweedse modelabel van Viktor Tell en Mikael Söderlindh om advies vragen. De Zweden hebben er zich toe verbonden om kleurrijke, modern geïnspireerde ontwerpen voor uw voeten te creëren.

Happy Socks bezorgen niet alleen gespannen voeten een goed humeur. De chique sokken zijn bijna te mooi om permanent te verdwijnen in sneakers, laarzen of pantoffels. Modeontwerpen die zo humoristisch zijn, willen uitgebreid bewonderd worden!

Hippe, vrolijke, funky en kleurrijke, felgekleurde argyle-interpretaties of in de coole tweekleurige elegante retrostijl – dat alles is mogelijk bij deze grappige sokken. Alleen de typische oudemannenpatronen en saaie monochrome ontwerpen vindt u niet bij Happy Socks.

Een goede reden voor nieuwe sokken

Natuurlijk is het niet alleen van belang dat u graag gezien wordt in uw vrolijke sokken, maar ook dat u er graag in rondloopt. Daarom horen bij Happy Socks natuurlijk ook een hoogwaardige kwaliteit en vervaardiging bij het programma. Met een hoog aandeel katoen en een nauwsluitende snit zijn deze sokken niet alleen blikvangers, maar ook sokken met een hoog draagcomfort, dat men vanzelfsprekend verwacht bij goede sokken.

Met het grootste plezier geven fashionista's de kleurrijke kousen en sokken een hoofdrol in hun sexy cluboutfits. Ook bij een rok of legging tonen de Happy Socks in elk seizoen hun toewijding aan kleur. Ze zijn charmant, een beetje raar en worden graag bedrukt retrocitaten. Een goede reden om opnieuw sokken te kopen.

Vrolijkheid begint bij de voeten

De laatste tijd begint een goed humeur ook al bij de voeten. Wie na het douchen in zijn vrolijke sokken kan glijden, komt echt niet op het idee om een ochtendhumeur te hebben. En als u daar toch last van heeft, dan helpt een snelle blik onder de ontbijttafel om op mooiere gedachten te komen.

Laat u door een leuk idee vrolijk blijven en geef de vrolijke paartjes een kans. Bestel uw Happy Socks online bij Galeria Inno!