Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Helena Rubinstein (25)
Categorie Helena Rubinstein
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Toepassingstijd 0
Inhoud 0
Selectie 1
Helena Rubinstein

Helena Rubinstein - exclusieve cosmetica voor veeleisende vrouwen

Het succesverhaal van het cosmeticamerk Helena Rubinstein is net zo uniek en ongebruikelijk als het leven van de gelijknamige stichtster van het bedrijf : de visionaire ondernemersvrouw werd op eerste Kerstdag in 1870 geboren in het Poolse Krakau, als de oudste van acht dochters. Ze begon op haar 18 jaar met haar studies geneeskunde en kort daarna emigreerde ze naar Australië, waar ze eerst als nanny werkte, en ten slotte begon met de import en verkoop van verzorgingscrèmes -uit haar thuisland. In 1899 opende ze dan in Melbourne het eerste schoonheidssalon van Australië.

Om haar eigen producten te ontwikkelen, gaf Helena Rubinstein haar bedrijf aan twee van haar zusters en verhuisde ze zelf naar Parijs, waar ze in 1905 studies begon bij een van de meest bekende dermatologen en zich bezighield met voedingswetenschappen en gezichtschirurgie. Nadat Helena Rubinstein ook in de beautymetropolen Londen en Parijs haar eigen schoonheidssalons geopend had, emigreerde ze tijdens de Eerste Wereldoorlog naar de Verenigde Staten, om daar nog een filiaal te openen en haar eerste cosmetische lijn te ontwikkelen. Met haar exclusieve innovaties was Helena Rubinstein zo beroemd dat haar unieke cosmeticarijk vandaag de dag nog altijd succesvol is in de hele wereld.

Helena Rubinstein verzorging, make-up, cosmetica & anti-aginginnovaties

Helena Rubinstein is een van de meest prestigieuze cosmeticamerken in de wereld en dat heeft natuurlijk zijn prijs. Maar voor echt veeleisende vrouwen die het hoogste belang hechten aan een verzorgd, aantrekkelijk uiterlijk, is er gewoon geen aanvaardbaar alternatief. De online parfumerie van Galeria Inno biedt daarom een select aantal exclusieve schatten van Helena Rubinstein die u gemakkelijk kunt selecteren en met een paar muisklikken kunt bestellen.

Van hoogwaardige waterproof mascara voor het verleidelijke "smokey eyes"-effect, over de oogconcealer en foundation, tot de verzorgende make-up remover: hier kunt u luxueuze merkkwaliteit tegen verleidelijke prijzen bestellen. Ook zachte make-up, verfijnde foundations, voedende lotions, rijke crèmes, mascara's voor expressieve ogen, evenals innovatieve lifting- en antirimpelhuidverzorgingsproducten kunt u in de online winkel snel en gemakkelijk bestellen en worden in zeer korte tijd aan huis geleverd. Maak nu kennis met de nieuwste innovaties, zoals de Helena Rubinstein Prodigy Cremes voor dag en nacht of de anti-rimpelhuidverzorging - en profiteer van het beautygeheim op een bijzonder luxueuze manier!