Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
HOT WHEELS (7)
Categorie HOT WHEELS
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
HOT WHEELS

HOT WHEELS van Mattel - doen hun naam alle eer aan!

Mattel HOT WHEELS behoren tot het meest populaire speelgoed voor gepassioneerde racefans. Of u nu op zoek bent naar speelgoedauto's met 1:64 schaal, speciale voertuigen met een terugtrekmotor of innovatieve RC-voertuigen die zelfs gedeeltelijk kunnen vliegen: Galeria Inno presenteert vele leuke aanbiedingen die u liefst zo snel mogelijk wilt bestellen!

HOT WHEELS is synoniem met raceplezier van de meest opwindende soort. Want de naam staat garant voor de perfecte combinatie van snelheid, actie en plezier. Van de HOT WHEELS-racebaan en voertuigen, tot aanvullende accessoires zoals Hot Wheels Looping & Co.: de "hele wielen" inspireren met dynamische designs en vele functionele extra's. En dat trouwens als bijna 50 jaar!

Om precies te zijn, was het in 1968 dat de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel HOT WHEELS op de markt bracht. In tegenstelling tot de realistische Matchbox-auto's intrigeerden de fantasierijke snelle auto's van meet af aan met opvallende, strakke vormen in felle kleuren – en veroverden ze op volle toeren de hartjes van kleine en grote racefans.

Hoeveel, of beter gezegd, welke HOT WHEELS zijn er?

Of het nu is voor het ultieme raceplezier in de kinderkamer of voor de HOT WHEELS-verzameling van volwassen modelautoverzamelaars: echte racefans kunnen eigenlijk nooit genoeg HOT WHEELS-auto's hebben.

Gelukkig brengt Mattel regelmatig nieuwe modellen uit, zodat het aantal beschikbare auto's voortdurend varieert. Ontdek in de HOT WHEELS-shop van Galeria Inno de nieuwste model-series, zoals bijvoorbeeld de HW Trucks met monsterlijke power of de HW Off-Road-serie met de sterren van de Monster Jam World Finals. U kunt HW City, HW Basic Auto's en andere hoogtepunten uit het HOT WHEELS-assortiment bestellen in de online shop tegen echte gekke prijzen. City, Offroad of Race: klik nu uw weg tot hier!

Welke HOT WHEELS-racebaan is de beste?

Altijd opnieuw stelt men de vraag welke HOT WHEELS-racebaan de beste is. Dat hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke voorkeuren en interesses. In dat opzicht kan sowieso elke HOT WHEELS-racebaan de beste zijn. Laat u door de volgende aanbiedingen inspireren:

Als u of uw kind van risico's en adrenaline houdt, dan is de Split Speeders racebaan voor u de juiste keuze – met een draaiend zaagrad wordt de speelgoedauto gehalveerd en zet zich bij de race terug in elkaar.

Of wat dacht u van de HW Track Builder Race Kit, die zes mogelijkheden biedt om de aandrijflijn volgens uw wensen met steile loopings en super scherpe bochten te bouwen?

Selecteer gewoon met een paarmuisklikken de gewenste HOT WHEELS-baan, ontdek de laatste nieuwe HOT WHEELS-spelletjes en ervaar het ultieme raceplezier!