Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
HUGO BOSS (185)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
HUGO BOSS
Hugo Boss

Hugo Boss: luxe in alle situaties

Waar zich een grootse traditie combineert met de hoogste eisen, is succes het enige mogelijke resultaat. Een goed voorbeeld van deze mooie regel is één van de meest bekende Duitse merken: Hugo Boss. Ervaar ambitie en consistente smaak in haar hoogste vorm: online bij Galeria Inno!

Alleen al bij het horen van de naam van dit luxe label, komt het al tevoorschijn: het beeld met het rechte, zwarte pak, dat deze fantastische soevereiniteit uitstraalt. Dat de stijl van Hugo Boss zo geweldig met de fijne draden samen gaat, is ook geen toeval. Tot slot waren er de verfijnde zakelijke pakken en avondkledij, waarmee het toen nog relatief jonge merk in het midden van de 20e eeuw aan de grote klim begon. Vandaag de dag is Hugo Boss daar aangekomen waar velen graag naartoe willen: helemaal bovenaan. Ontdek bij Galeria Inno de felbegeerde geurcreaties en luxueuze lingerie van dit stilistische merk.

Spannende geuren die opwinden

De parfumcollectie van Hugo Boss is complex en begerenswaardig en betovert met een verscheidenheid aan verleidelijke damesgeuren en karaktervolle herengeuren. De zee en kruidig hout zijn de onderscheidende kenmerken van het avant-gardistische herenparfum Hugo. In zijn gedurfde variant Hugo Red verbinden zich tegengestelde polariteiten van "Solid Chill" en "Liquid Heat"-accenten. Een ervaring die u even doet stilstaan.

Een absolute klassieker onder de herenparfums is natuurlijk Boss Bottled. Dit parfum is mannelijk, fris en sensueel en heeft geen introductie meer nodig.

Met de damesparfums Jour pour Femme en Ma Vie schonk Hugo Boss ook de dameswereld intensieve geurcreaties in een spannende polariteit. Ontdek de fascinerende Eau de parfums van Hugo Boss ook als douchegel en aftershave!

De Hugo Boss-horloges passen naadloos in het assortiment van het merk

Hugo Boss-horloges zijn nooit gewoon maar tijdindicators. Bij de meerderheid van de herenhorloges hebben de elegante stukken eerder het doel om uw stijlvolle outfit in perfecte harmonie te vervolledigen. Daarom presenteren ze zich niet alleen als een hoogwaardige metgezellen aan uw pols. Ze passen ook naadloos in een waardevol merkgeheel.

Daar slagen de herenhorloges perfect in met ofwel een luxueus understatement ofwel een sportief zelfbewustzijn. Net als bij de elegante Driver Sport Chrono. Het sporthorloge maakt direct indruk met zijn edele goudgele uitstraling. Die wordt ook uitstekend opgenomen door het fijne leer van de armband. Maar zijn meest edele waarde openbaart zich pas op het tweede gezicht. De Hugo Boss-sportchronometer is met zijn hoogwaardige quartz-werk als complex tachymeterhorloge ontworpen en is daardoor een verwijzing naar een van de meest fascinerende complicaties van automatische sporthorloges.

Verwen uzelf met een beetje luxe!

Verwen uzelf met een beetje luxe – en dan misschien met nog een beetje meer! Fijne stoffen inspireren zelfs in kleine vormen. Het ondergoed van Hugo Boss behoort tot het mooiste ondergoed dat u ooit onder uw outfit kunt aanhebben. De stijlwerelden van Hugo Boss kunt u vast en zeker als een mogelijke definitie van smaak en niveau beschouwen. Bestel de producten van dit felbegeerde lifestyle-merk online bij Galeria Inno!