Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Jean Paul Gaultier (9)
Categorie Jean Paul Gaultier
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Galtier

Jean Paul Gaultier: de geur van het buitengewone

Maak kennis met de sensuele kant van het "enfant terrible" van de Parijse modewereld! Jean Paul Gaultier speelt graag en vaak met uitersten en domineert de fascinerende technieken van de verleiding. Ontdek de vrouwenparfums en herengeuren van deze uitzonderlijke ontwerper online bij Galeria Inno!

Hij is het "enfant terrible" van de Parijse modewereld en werd, zonder ooit aan een modeschool lessen te hebben gevolgd, een medewerker van Pierre Cardin en een gevierde modeontwerper: Jean Paul Gaultier speelt graag met uitersten. Zijn hautecouture-ontwerpen staan bekend om hun extravagantie - en in die mate dat het vaak moeilijk is voor te stellen dat iemand de kleren ooit zou dragen.

Een nogal toegeeflijke prêt-à-porter-mode heeft hij altijd opnieuw afgewezen. Maar de Jean Paul Gaultier-parfumcollectie ligt dichter bij de dagelijkse behoeften en eisen van de mensen, die hij inspireert en fascineert met zijn vrije stijl. Zijn naam staat voor sensuele, diepe, verleidelijke geuren. Altijd aanwezig is een spannend, bijna erotisch component. Dat begint al bij de keuze van de verpakking: de klassieke fles van Jean Paul Gaultier beeldt de prachtige rondingen van een vrouw of het krachtige silhouet van een mannenlichaam uit: versierd met delicate hints van mooie lingerie of de beroemde, marineblauwe horizontale strepen die zijn officieuze handelsmerk zijn.

Onweerstaanbare klassiekers met de kracht van de verleiding

De eerste parfumcreatie van Jean Paul Gaultier was een vrouwenparfum onder zijn eigen naam. In de jaren negentig werd het als Eau de Parfum een echte klassieker en is ook vandaag de dag nog steeds zeer begeerd. Hij verleidt met zijn bloemerige frisheid en subtiele zoetheid met noten van roos en pittige anijs. Daaronder liggen vanille en amber met de kracht van sensuele verleiding. Jean Paul Gaultier Classique is vandaag beschikbaar als eau de parfum en ook als iets voordeligere eau de toilette.

Het klassieke mannenparfum Jean Paul Gaultier Le Male geniet van een vergelijkbare cultstatus. Spanning samen met intensiteit en gevoeligheid, overweldigende kracht en ontroerende zachtheid. Met deze fascinerende tegenstrijdigheden illustreert Gaultiern in zijn parfum Le Male met een lichte hand het complexe karakter van de moderne mens.

Parfums voor mannen en vrouwen: Jean Paul Gaultier bij Galeria Inno

Ontdek de buitengewone geuren van Jean Paul Gaultier ook als hoogwaardie verzorgingsproducten. Probeer zijn typische geur Classique, het fascinerende Le Male en andere spannende geuren van deze eigenzinnige Fransman, zoals douchegel, deodorantspray of aftershavebalsem! Waardevolle vrouwenparfums en herengeuren vindt u in de online parfumerie van Galeria Inno!