Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
JIL SANDER (23)
Categorie JIL SANDER
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
JIL SANDER

Jil Sander - het edele minimalisme van "Queen of Less"

Jil Sander – samen met Karl Lagerfeld en Wolfgang Joop hoort tot de internationaal meest succesvolle modeontwerpers in Duitsland. Bekend zijn haar beroemde bijnamen waarmee de vakpers naar haar verwijst: "Queen of Kashmere" of "Queen of less". Hierin komt niet alleen haar karakteristieke stijl tot uitdrukking, die spanning zoekt in eenvoud, of haar typische voorkeur voor het bijzondere, het hoogwaardige, dat niet op uiterlijkheden, maar door waarde en kwaliteit van het materiaal wordt beoordeeld. Hiermee komt ook de grote waardering van iemand naar voren die de titel van koninging in de mode-industrie verdiend heeft door haar professionaliteit, energie en karakter.

JIL SANDER, het ontwerpbedrijf, dat haar artiestennaam draagt, werd in 1968 in Hamburg opgericht. Vandaag de dag valt het label in de eerste plaats op door haar diverse verfijnde geurcollecties en exclusieve cosmeticalijnen voor veeleisende vrouwen.

De grote fusie van eenvoud en vrouwelijke elegantie

Jil Sander werd in 1943 geboren als Heidemarie Jiline Sander. De weg naar mode-icoonom heeft ze consequent afgelegd met een energie die erkenning verdient. Jil Sander bood al in 1974 eigen collecties aan, samen met mode van Sonya Rykiel en Thierry Mugler.

Vanaf het begin werd daarbij haar karakteristieke stijl duidelijk, waarmee Sander na haar doorbraak tot in de hoogste lagen van de mode-industrie doorbrak. Maar eerst was er in de modehoofdstad Parijs maar weinig interesse in zo'n eenvoudige en minimalistische stijl. Een goede tien jaar verder moest Jil Sander haar modeshows naar Milaan verhuizen, om een internationaal publiek te kunnen bereiken.

Maar in de jaren 80 begonnen de zelfbewuste, werkende vrouwen zich meer te interesseren in een look, die tegelijkertijd discreet, vrouwelijk en verfijnd moest zijn. Jin Sander begon samen te werken met andere merken, waaronder Prada. Er waren Jil Sander Flagship Stores in de grootste wereldsteden tot in het verre Azië. Het geheim van Jil Sander - de geweldige mix van subtiele eenvoud met vrouwelijke elegantie en een absoluut statement - werkt tot op de dag van vandaag onweerstaanbaar aantrekkelijk en is nu uitgegroeid tot een vaak geciteerd principe.

Tijdloze verfijnde parfums bij Galeria Inno

Ontdek de fascinerende geuren van Jil Sander "Jil" en Jil Sander Style met noten van luxe, verfijning en vrouwelijke sensualiteit! Parfums zoals Jil Sander Sun for Women en for Men, het felbegeerde Jil Sander No. 4, Sensations, Sport of UltraSense inspireren als verfijndeparfums, maar ook in de vorm van eau de toilette, bodylotion, aftershave of douchegel.

Ontdek de tijdloze stijl van de "Queen of Less" en bestel zo online bij Galeria Inno verfijnde aantrekkelijk geuren van Jil Sander tegen voordelige prijzen!