Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie JOCKEY
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Eigenschappen 0
Kenmerken 0
Materiaalsamenstelling 0
Beschrijving lichaamslengte 0
Selectie 1
JOCKEY

Jockey: garant voor klassevol herenondergoed

Mannen denken terecht ook iets langer na over de keuze van hun ondergoed. Jockey denkt daar al generaties lang aan. Dit traditionele bedrijf biedt topkwaliteit in elke klasse, lang of kort, los of strak. Vind herenondergoed van Jockey online bij Galeria Inno!

Er zijn maar weinig merken die we zo dicht bij ons laten komen, als Jockey. Het traditionele bedrijf uit het koele noorden van de VS bekommert zich al meer dan 100 jaar gepassioneerd over wat mannen onder hun kleren dragen. De geschiedenis van het bedrijf, die begon met sokken voor houthakkers, kende enkele mijlpalen zoals de uitvinding van de herenslip en de Y-front-slip van Andy Warhol.

Tot op heden wordt Jockey als een familiebedrijf gerund en vormt het een betrouwbare garantie voor de hoogste kwaliteit in de diepste kledinglaag. De Jockey-stijl blijft graag klassiek en terughoudend. Met de kleuren zwart en wit, grijs en blauw is het ondergoed op kleurenvlak een zeer goede speler voor ensembles. Waarbij ook de individuele blikvanger in neonkleuren niet verwaarloosd wordt.

Het maakt wel uit wat een man onder zijn kleren draagt

Jockey scoort met een ongeëvenaarde ervaring op vlak van stijl en de draagbaarheid. Het ondergoed van dit merk wordt eigenlijk allereerst door mannen gedragen omwille van zijn kwaliteit en dan pas omwille van de goede naam.

Net zoals stretchkatoen. De soepele broeken bestaan voor honderd procent uit gemerceriseerde katoen en voelen heerlijk zacht en natuurlijk aan. De stof bezit een natuurlijke elasticiteit en zit gemakkelijk en altijd ideaal. De brede, platte naden zorgen voor langdurig comfort. Dezelfde kwaliteiten kenmerken de slips van Jockey: licht, goed passend draagcomfort en een uitstekende stoffenkwaliteit. Het maakt wel uit wat een man onder zijn kleren draagt.

Los en comfortabel: Jockey-boxershorts bij Galeria Inno

Naast de herenslip zijn ook de populaire boxershorts een integraal onderdeel van het Jockey-ondergoedassortiment. De losse, sportieve shorts zijn de belichaming van casual gemak. Deze informele indruk wordt versterkt door de extreem lichte katoenvezels, gereserveerd voor deze pasvormen.

Een soortgelijk leuk draaggevoel biedt het nachtgoed en de lange pyjamabroeken die kunnen worden gecombineerd met contrasterende slaapshirts of mouwloze atletische shirts. Een koele en modieuze keuze zijn de pyjamabroeken in Bermudasnit.

Ontdek het hoogwaardige herenondergoed van Jockey! Bestel een gegarandeerde kwaliteit van herenslips tot badjassen: online bij Galeria Inno!