Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie JOHN
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sporten 0
Selectie 1
JOHN

JOHN Toys: welkom in de wondere wereld van de beweging!

Of het nu in Freilassing, Berlijn, Engeland, Moskou, Griekenland of Hong Kong is: de sport-, spel- en bewegingspecialist JOHN is over de hele wereld bekend om de uitstekende kwaliteit van zijn bonte ballen, sportartikelen en speelgoed. Gelukkig is het merk JOHN met zijn nieuwste highlights niet alleen op de grote speelgoedbeurzen vertegenwoordigd, maar ook in de online winkel van Galeria Inno: hier vinden spelende en energieke volwassenen en kinderen een select aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten van het prestigieuze merk. Van volleyballen in vele felle neonkleuren en bonte wedstrijdspeelballen met kindvriendelijke motiefjes, speciale massageballen voor ontspannende wellnessuurtjes alsook kwalitatieve gymnastiekballen en comfortabele zitballen met diameters van 45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm en 85 cm: bespaar uzelf de tijdrovende uitstap naar de de dichtstbijzijnde dealer en bestel uw gewenste JOHN-producten gemakkelijk online met één muisklik. En indien u een JOHN-gymnastiekbal wilt kopen, vergeet dan niet ineens de bijpassende dubbele handpomp mee te bestellen.

JOHN Toys sportartikelen, ballen, zomerspeelgoed en nog veel meer

Verschillende productlijnen van JOHN zorgen voor veel plezier, spelletjes en sport. De wereld van de ballen bijvoorbeeld, waar u stevige PVC-ballen in alle soorten en maten vindt, springballen, saturnhopper, rijdieren, softballs, PU-ballen, flummies, fun hoops en nog veel meer. De wereld van de sport beschikt over een gevarieerde selectie van motiverende JOHN-sportartikelen, zoals basketballen, volleyballen, gymnastiekballen, zitballen en massageballen.

In de wereld van de zomer vindt u alles wat u nodig heeft voor onderhoudende speeluren in de frisse lucht - van zandmosselen, waterpistolen, frisbees en strandracketsets tot hippe kickboards. En gepassioneerde outdoor- en camping-fans zullen zeker vinden wat ze zoeken in de wereld van het kamperen, waar de sportartikelenfabrikant JOHN heel veel artikelen aanbiedt: leuke speeltenten, ruime tuintenten, ruige campingstoelen, warme slaapzakken, comfortabele isomatten en aanvullende campingaccessoires zoals zaklampen, verrekijkers, kompassen, etc. Kies nu bij Galeria Inno uw gewenste JOHN-producten en profiteer van de beste merkkwaliteit tegen gezinsvriendelijke prijzen!