Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie JuCad
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
JuCad

JuCad: De beste vriend van clubgolfers

JuCad-caddy's zorgen op de fairway voor verbazing. Wie het geheim niet kent, vraagt zich af hoe veel golfers hun zware tassen zo gemakkelijk op delicate trolleys transporteren. Lees hier wat de elektrische JuCad-caddy's zo uniek maakt! En bestel bij Galeria Inno ineens de complete set!

De caddy's van JuCad bestaan al een hele tijd en ze hebben onder de clubgolfers veel enthousiaste vrienden gemaakt. Zoals zo vaak was voor de ontwikkeling van goede apparatuur van cruciaal belang dat de oprichter van het bedrijf het zelf praktisch op zijn lijf had afgestemd. Onder het merk JuCad verkocht de gepassioneerde golfer Werner Jungmann in eerste instantie alleen de kleine, opvouwbare trolleys die hij praktisch in het familiebedrijf Jutec produceerde. Met grote expertise op vlak van buisbuigsystemen ontwikkelde JuCad de beroemde caddy waarvan de minimale verpakking altijd opnieuw voor verbazing zorgt.

Hoge prestaties met onzichtbare motoren

De meest populaire vorm van de JuCad Caddy is de elektrische trolley. Golfers zijn regelmatig verrast als ze zien dat dit smalle voertuig een elektrisch aangedreven caddy is. De high-tech-aandrijvingen worden ook uitstekend verborgen. Bij exclusieve elektrische caddy-aandrijving, zijn de batterijen geïntegreerd in het slanke ontwerp. Zo is de elektrische JuCad-trolley niet te onderscheiden van een manuele bak.

Bij de hantering wordt het verschil meer dan duidelijk. Moeiteloos bewegen de tractieaandrijvingen met grote wielen een zware golftas over de verschillende oppervlakken. De traploze toerentalregeling met vooruit-, terug- en vrije loop zorgt voor een comfortabele rit. Ook een vrij manueel trekken zonder batterij is ook mogelijk. De JuCad-caddy beschikt over een draaiende zaksteun, een automatische, verstelbare afstandstransmitter, duurzame high-capacity lithium-batterijen en nog veel meer. En dichtgevouwen neemt de caddy in de koffer niet veel meer plaats in dan een grote laptop.

Bestel online de JuCad-caddy als een complete set

De innovatieve caddy's van JuCad markeren het hoogste niveau van comfort en gemak dat een gepassioneerde speler zichzelf op de golfbaan kan gunnen. Vanaf het moment is het duidelijk dat deze apparaten ontwikkeld werden door professionals, die thuis zijn op vlak van machinebouw en ook op de fairway.

Naast de elektrische caddy's biedt JuCad perfect afgestemde golftoebehoren van een hoge kaliber aan: van de ruime golftas met puttercompartiment, tot het scherm en de scorekaarthouder. Bestel de JuCad-caddy best ineens als een complete set tegen een speciale prijs in de online winkel van Galeria Inno!