Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Karl Lagerfeld (2)
Categorie Karl Lagerfeld
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld-horloges: alles buiten bescheiden

Bescheidenheid is nooit de kracht geweest van de Duitse modegoeroe met staart. Hij is de meester van de stijlvolle elegantie en avant-garde directheid: Karl Lagerfeld. Al jarenlang geniet Karl Lagerfeld van een grootse loopbaan. Hij werkte als assistent voor Pierre Balmain, was directeur bij Chloé, nam bestellingen op zich voor het modehuis Fendi en draagt vandaag de erfenis van modelegende Coco Chanel verder - en dat met groot succes. Want alles wat Karl Lagerfeld aanraakt, verandert in goud. Mensen houden van zijn stijl, dragen zijn kleding, bewonderen zijn foto's en verlangen naar zijn exclusieve Karl Lagerfeld-parfums. De Duitse modegoeroe Karl Lagerfeld weet wat in is en laat zich door niets afleiden. Volgens die geest wordt ook de horlogecollectie van Karl Lagerfeld ontwikkeld.

Wie de stijl van de Duitse topontwerper kent, weet al dat alles behalve iets alledaags mag verwachten. Karl Lagerfeld-horloges zijn gedurfd en houden zich niet aan de moderne eisen voor subtiele reductie. "More is more" is het motto van deze stijlvolle serie en overbodige bescheidenheid is de modegoeroe met staart niet bekend. Bestel bij Galeria Inno spannende dameshorloges uit de horlogecollectie van Karl Lagerfeld! U kunt hier ook online stijlvolle designer horloges voor heren met dat tikkeltje extra bestellen.

Glamoureuze verschijning met leren band met Karl Lagerfeld-horloges

De glamoureuze verschijning van Karl 7 met de fijne lederen band is te danken aan de fascinerende combinatie van roségoud met roze gekleurde steentjes. Als u nog gedetailleerder kijkt, ziet u de meest bijzondere sieradendetails. De gehighlighte handtekening van de ontwerper is algemeen gekend als decoratief element. Maar het is pas origineel en gedurfd als de decoratieve gravure op de wijzerplaat zich onthult als het gestileerde portret van de modegoeroe met staart. Uw eigen profiel als decoratief detail gebruiken is een stap die maar weinig ontwerpers durven nemen. Tot de enkele ontwerpers die het durven, behoort zeker en vast Karl Lagerfeld.

Spannend, extravagant en zeker niet kleingeestig, dat is de horlogecollectie van Karl Lagerfeld. De collectie is gericht op vrouwen die precies weten wat ze willen dragen. Spannende stukken, zoals het dameshorloge Karl 7, waarvan de stralende vergulde perspectieven de schijnwerpers als het ware echt opzoeken. U bent zeker van een glamoureuze verschijning met de spannende horloges van Karl Lagerfeld. Vind uw favorieten en bestel ze nu in de onlineshop bij Galeria Inno!