Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Kerbholz
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Selectie 1
Kerbholz
Kerbholz

Kerbholz-horloges: Wood-fashion van de elegantste soort!

Gun uzelf een merkhorloge van een van de exclusieve horlogemerken uit Duitsland: houten Kerbholz-horloges behoren tot de meest trendy accessoires voor kwaliteitsbewuste mannen en vrouwen die graag met de tijd meegaan. Van modellen met houten behuizing en lederen band tot polshorloges die volledig van echt hout gemaakt zijn: Galeria Inno presenteert de nieuwste must-haves om snel te bestellen!

In het tijdperk van de goedkoopste plastic horloges uit het Verre Oosten, zijn Kerbholz-horloges iets speciaals: het in Keulen gevestigde label werd in 2012 opgericht om hoogwaardige accessoires gemaakt van natuurlijk echt hout aan te bieden. Of ze nu gemaakt zijn van esdoornhout, palissanderhout of sandelhout: het gebruikte hout komt voornamelijk voort uit gecertificeerde bosbouw en wordt behandeld met natuurlijke materialen zoals harde was of bijenwas. Van het polshorloge met houten kast en lederen armband tot het volledig houten horloge met een schakelarmband gemaakt van echt hout: Galeria Inno biedt u een select aanbod van de nieuwste dameshorloges en herenhorloges van Kerbholz.

Vanwaar komt de naam Kerbholz?

De term is in de middeleeuwen ontstaan: in die tijd dienden kerfstokjes als schuldbrieven, waarin de te betalen schulden in de houten "brieven" werden ingekerfd. Ook Kerbholz-horloges dienen u aan iets te herinneren: aan de mooie uren waarin de uitzonderlijke merkhorloges gedragen worden. Zowel bij heel belangrijke vergaderingen in het bedrijfsleven, tijdens een romantisch diner bij kaarslicht als tijdens een welverdiende zomervakantie.

Trouwens: de modelnamen van Kerbholz-horloges zijn zo tijdloos als hun look. Van dameshorloges zoals Adelheid, Greta en Wilma, tot herenhorloges zoals Walter, Hinze, Lamprecht, Reineke, Hans & co: danzkij hun bewust eenvoudige wijzerplaat met simpele lijnen garanderen Kerbholz-horloges een discreet design dat zelfs morgen nog "up-to-date" is!