Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Materiaaltype 0
Selectie 1
koziol

Koziol - Accessoires voor een eigentijds interieur

Het merk Koziol staat voor creatieve producten die uw leven meer kleur geven. De plastic accessoires, zoals huishoudelijke apparaten en kantoorartikelen, keukenhulpen, scheidingswanden, badkameraccessoires, tassen en lichten zijn kleurrijk en hebben kenmerkende vormen. Het bedrijf, gevestigd in Odenwald, produceert uitsluitend in Duitsland, hetgeen tot uiting komt in de kwaliteit van de producten. Vind design-aanbiedingen in de onmiskenbare look – van de chique wandklok en stijlvolle scheidingswanden, tot sfeervolle verlichting! Meesterwerken van creatieve designkunst van Koziol - bestel ze nu snel en goedkoop in de online shop van Galeria Inno.

Koziol - huishoudelijke producten in een uniek design

Kent u dit probleem? U wilt uw thuis zo gezellig mogelijk maken, maar de zoektocht naar de gepaste accessoires kan tijdrovend en vermoeiend zijn. Laat u in de online shop van Galeria Inno inspireren en vind unieke huishoudelijkartikelen in creatieve ontwerpen van Koziol. Wat dacht u bijvoorbeeld van een decoratieve "étagère" voor fruit, koekjes en hapjes? U vindt hier ook praktisch keukengerei van Koziol met een onklopbare prijs/kwaliteit-verhouding.

Zelfs voor uw badkamer biedt Koziol de juiste oplossingen: tandenborstelbekers met houder in coole kleuren, zeepbakjes in gebogen vormen of zeepdispensers in een unieke look – kleurrijk, creatief en praktisch: Koziol brengt kleur in uw huis.