Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LAB SERIES (4)
Categorie LAB SERIES
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
LAB SERIES

Lab Series: dit Skincare-merk is strictly for men

Lab Series is onder mannen bekend voor zijn Cutting Edge-toiletartikelen en verfijnde huidverzorgingsformules die efficiënt en effectief kunnen worden aangebracht. Lees hoe verrassend eenvoudig een effectieve huidverzorging kan zijn. En bestel bij Galeria Inno Lab Series-producten!

Lab Series is een van de weinige men only-cosmeticamerken. Met diepgaande kennis over de verscheidenheid van mannelijke en vrouwelijke huidverzorging, worden de verzorgingsoplossingen afgestemd op de behoeften van de moderne man. De energieke levensstijl van de grootstad is het laboratorium waarin de high-tech-producten dagelijks op hun prestaties worden getest. De resultaten spreken voor zich: al dertig jaar maken mannen gebruik van deze geavanceerde verzorgingsreeks van Lab Series, als het gaat om elke dag alles te geven. Dat geldt zowel voor doelgerichte verzorgingsoplossingen als voor krachtige multitaskers. Lab Series biedt u de formules voor uw persoonlijke levensstijldefinitie.

High Performance - vóór en na het scheren

De Lab Series Skincare-reeks voor dagelijks gebruik heeft betrekking op alle toepassingen en verschillende huidtypes. Als "mannenmerk" ligt bovendien een grote nadruk op de huidverzorging voor, tijdens en na het scheren. Dat men bij Lab Series de wensen van mannen precies kent, bewijzen de producten volgens het "work hard and work smart" -principe.

Lab Series Electric Shave Solution behoort tot de best verkochte producten en bereidt baard en gezichtshuid ideaal voor op een grondige elektrische scheerbeurt. Zo kan de cutting-edge-technologie van uw elektrische scheerapparaat ontspannen zijn uitmuntendheid bewijzen. Na het scheren volbrengen geavanceerde producten meerdere taken in één enkele applicatie. Hier betekent dat: het kalmeren van de huid, het voorkomen van scheerbrand en een langdurig effect, waarmee uw grondig geschoren look er ook nog tijdens de avondvergadering morgenfris uitziet. Verschillende verzorgingsmiddeltjes in de vorm van gel, schuim of lotion, garanderen dat elk huidtype voor en na het scheren de ideale verzorging ervaart.

Laad de batterij van uw huid op!

Als een man elke dag van 's morgens tot' s avonds laat alles geeft, dan is dat meestal ook in zijn gezicht te zien. Krachtige formules van Lab Series voeden de huid, zorgen voor een optimale vochtbalans en maken de huid strak en glad. Intensief bewezen bestanddelen laden de batterij van uw huid weer op en zorgen voor een frisse, energieke indruk. De huid wordt snel en effectief gekalmeerd, gehydrateerd en zichtbare tekenen van inspanning en leeftijd worden verminderd en er komt een pure, matte teint tevoorschijn.

Ontdek de Lab Series-producten en gezichtsverzorging strictly for men! Deze en meer effectieve verzorgingsoplossingen voor het veeleisende leven van de moderne man, vindt u bij Galeria Inno online.