Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Horloges

Lacoste horloges: de sporty casual look voor aan uw pols

Met de opkomst van de polomode schreef Lacoste modegeschiedenis. Leest u hier met welke originele designkeuzes Lacoste horloges zich als vertegenwoordiger van de sporty casual look gemaakt hebben. Bestelt u dames- en herenhorloges van Lacoste online bij Galeria Inno!

Als uitvinder van het poloshirt had Lacoste al modegeschiedenis geschreven. Het premium-merk voor de sporty casual look van niveau komt nu ook met een bijpassend horloge. Ontdekt u nu de allernieuwste horloges van Lacoste voor dames en heren! Laat u zich inspireren door deze interessante items in moderne en creatieve designs!

De invloeden vanuit de exclusieve sportmode is bij de Lacoste horloges goed te zien. Klassiek chique wordt met moderne elementen gecombineerd. Voor het gebruik van kleuren wordt niet teruggedeinsd wat bijdraagt aan de markante en zelfbewuste stijl. Het perfecte accent voor bij een sporty casual outfit. Een horloge van Lacoste is een passend accessoire voor op de golfbaan, tennisbaan of in de vrijetijd.

Een sportief horloge voor stijl van niveau

Mooie dameshorloges die met zacht wit en goudgeel uw outfit op een hoger niveau tillen zijn de perfecte stijlitems voor een vakantie onder de zon in het zuiden. Laat u zich door de schitterende accenten overtuigen. Het accessoire dat elegante nonchalance uitstraalt staat perfect bij een luchtige zomeroutfit. De krokodil die het merk als logo gebruikt komt ook zeer verfijnd verwerkt terug in de horloges.

Voor mannen biedt de collectie sportieve chronografen met een elegant energieke uitstraling. Hier ligt de focus op maritieme kleurencombinaties en sterke accenten waarin ook minder voor de hand liggende kleuren zoals opvallend oranje gebruikt worden. Moderniteit en kracht stralen de populaire natobanden uit. Bijzondere eyecatchers zijn de horloges in effen kleuren in de serie “Poloshirt in a Watch”.

Ontdekt u nu de horloges van Lacoste als modeaccessoire voor dames en heren die zich in de sporty casual stijl terugvinden. Bestelt u nu de elegante en sportieve horloges online in de shop van Galeria Inno!