Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LANCASTER (35)
Categorie LANCASTER
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Werking 0
Toepassingstijd 0
Inhoud 0
Selectie 1
LANCASTER

Lancaster Monaco - de ultieme anti-agingexpert

Verwen uzelf en uw huid met een luxueuze schoonheidsverzorging - met revolutionaire antirimpelverzorging van Lancaster Monaco. Vanaf 365 Skin Repair Cellular Elixir Anti-agingproducten tot Suractif Comfort Lift-verstrakking: bij Galeria Inno kunt u snel en voordelig exclusieve cosmetica bestellen!

Verwen uw huid - met de hoogwaardige schoondheidsproducten van Lancaster. Waarom? Heel simpel: de menselijk huid heeft als ons grootste orgaan vandaag de dag verschillende taken die ze moet vervullen en is tegelijkertijd aan vele negatieve factoren blootgesteld: van het normale verouderingsproces, over externe factoren zoals zonlicht, klimaatverandering en milieuvervuiling, tot de effecten van stress, slaapgebrek en een onevenwichtige voeding.

Lancaster Monaco heeft een aantal revolutionaire gezichtsverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid helpen bij het regenereren. Van foundation, tot huidreinigingsproducten: De innovatieve verzorging geeft de gezichtshuid meer elasticiteit en een stralend mooie verschijning met een jeugdige uitstraling. Daarnaast zijn er vele andere goede redenen om te kiezen voor de hoogwaardige cosmeticaproducten van het gerenommeerde merk:

  • Met meer dan 70 jaar ervaring behoort het bedrijf tot één van de meest traditionele cosmeticamerken en blijft het bedrijf steeds opnieuw nieuwe standaarden op vlak van huidverzorging instellen.
  • Lancaster beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het UV-onderzoek en heeft gezorgd voor een ware revolutie op vlak van persoonlijke zonnebescherming.
  • Dankzij meer dan 15 jaar onderzoek op het gebied van de huid-DNA, beschikt Lancaster over revolutionaire patenten op vlak van anti-aginghuidverzorging. Niet alleen tegen biologische veroudering, maar ook tegen milieuverouderingsprocessen van de huid.
  • Met meer dan 500 innovaties biedt het assortiment voor elk huidtype, elke portemonnee en elke behoefte de gepaste oplossing.

Ontdek de populaire Lancaster-bestsellers voor uw schoonheid!

Lancaster staat internationaal bekend voor haar baanbrekende technologieën die de dagelijkse inwerking van daglicht gerelateerde celoxidatie tegen werken en het regeneratieproces van de huid stimuleren. Maak kennis met een paar speciale producten uit de 365 Skin Repair-verzorgingslijn en andere huidverzorgingslijnen:

  • Lancaster 365 Anti-Dark-Spot Corrector Serum met DNA Bright Complex - werkt direct aan de oorsprong tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Zodat de huid er vlekkeloos en egaal uitziet.
  • Lancaster Total Age Correction - zoals Anti-Aging Day & Night Cream, Retinol-in-Oil of gezichtsmasker.
  • Lancaster Suractif Fill & Perfect - voedende antirimpelcrèmes voor alle huidtypes.
  • Lancaster Sun Control Anti-Aging zonnecrème, zonnevloeistof en zonnemelk - met een hoge beschermingsfactor en rijke ingrediënten voor een uitgebreide bescherming tegen de zon. En na het zonnen wordt de Lancaster Tan Maximizer aangeraden - een aftersuncrème die de huid hydrateert en de bruine kleur langdurig versterkt.
  • Lancaster Aquamilk hydraterende verzorging: deze lichaamscrème wordt snel opgenomen en verwent de lichaamshuid gedurende 24 uur met een weldoende hydratatie en essentiële voedingsstoffen.
  • Lancaster-zelfbruiner Self Tan Beauty: deze zelfbruinende crème biedt de mogelijkheid om te bruinen zonder de schadelijke UV-stralen, maar met een soepele zachtheid.

Profiteer bij Galeria Inno van stressvrij online winkelen: stel met een paar muisklikken uw persoonlijke lichaamsverzorgingslijn samen!