Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Casual hemden

Overhemden van LEE - Casual of chic?

Denim merk Lee produceerde zijn allereerste jeans in 1889 en heeft sindsdien een flinke collectie opgebouwd. Het Amerikaanse merk staat bekend om stoere workwear. Goede materialen, rechttoe rechtaan, met het oog op de werkende mens. Alle kledingstukken zijn dus praktisch en alles past bij elkaar. LEE heeft stoere jacks en broeken. Voor zowel mannen als vrouwen.

Voor de heren biedt Galeria Inno onder andere een selectie aan casual overhemden. Exemplaren die zowel naar kantoor kunnen, maar die ook leuk staan tijdens die lunch op de zaterdagmiddag. De meeste mannen zijn van het gemak als het op kleding aankomt, dus deze allround draagbare overhemden zijn ideaal!

Casual of chic, LEE heeft het in de collectie. Met deze modellen en prints ben je in één keer klaar.

Combineren, hoe doe ik dat?

Hoewel veel mannen steeds mooiere combinaties weten te maken in hun garderobe, zijn er nog een hoop die gewoon niet weten welke jeans bij welk overhemd staat. En dat is niet erg, want shoppen is gewoon meer een vrouwending. Er zijn zoveel merken met zoveel keuze aan effen kleuren en prints, Galeria Inno en LEE begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dat is ook het fijne van de LEE collectie. Alles staat bij elkaar en wellicht vind je wel een nieuwe combinatie die anderen weer inspireert. Zie het van de zonnige kant: als je nu nog niet veel van styling weet, kun je alleen maar wijzer worden door de collectie overhemden van LEE. Schrik je van dat roze overhemd? Het hoeft niet allemaal je stijl te zijn. Probeer eens rustig wat uit en waag je later aan een modisch overhemd.

Mannen weten bijvoorbeeld dat jeans altijd een goed idee is. De vraag is: wat draag je erop? Een T-shirt, longsleeve, jasje of een overhemd? Stap eens uit je comfortzone! Dat hoeft ook niet meteen heel formeel. Kies voor een fijn basic overhemd.

Wil je een opvallende, rustige kleur? Kies voor fashionable roze. Is dat net iets te heftig voor je? Probeer eens een gekleurde ruit met een zwarte of blauwe jeans. Alles wat je draagt is goed. Tegenwoordig kan alles, het belangrijkste is dat je draagt waar jij je goed in voelt.

Combineer met een fijne longsleeve, leren jack , mooie jeans eronder en gaan. Voor jong en oud, deze overhemden van LEE kunnen altijd.