Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Sweatshirts

Maak kennis met LEE

Denim merk LEE produceerde zijn allereerste jeans in 1889 en heeft sindsdien een flinke collectie opgebouwd. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn stoere workwear. Goede materialen, makkelijk, basic, met het oog op de werkende mens. Alle kledingstukken zijn dus praktisch en alles past bij elkaar. LEE heeft stoere jacks, broeken en alles wat erbij past.

Voor zowel mannen als vrouwen. Galeria Inno houdt het deze keer bij een mannencollectie.

Hoewel de meeste mannen er geen prangend vraagstuk van maken wat ze elke dag aantrekken, willen jullie er toch leuk uitzien. Was het vroeger om moeder de vrouw een plezier te doen, is het nu omdat je er zelf leuk uit wilt zien. Ook mannen voelen zich beter met een leuke outfit aan. En ja, als je een mooie dame aan je zijde hebt, dan wil het oog ook wat.

Geen outfit stress meer

Omdat je toch altijd weer iets aan moet op die spijkerbroek, waarom niet voor een sweatshirt kiezen? De makkelijkste optie om gekleed voor de dag te komen. LEE heeft er een aantal in de collectie, voor elke gelegenheid. Ben je van de grote logo’s, dan zit je gebeiteld. Ben je meer van de onopvallende shirts, dan heeft LEE effen shirts.

Sneller combineren gaat niet! Waar vrouwen vaak zenuwachtig worden van een minimale collectie, weet Galeria Inno dat de klant blij wordt als er geen drie pagina’s vol sweatshirts zijn. Zo ben je de ene dag casual met een jeans en een logo shirt. Twee dagen erna ga je zomers naar kantoor met een lichtgrijs shirt. Ook fijn te dragen tijdens die zomerse picknick en het staat goed onder een jasje.

De sweatshirts zijn allemaal gemaakt van katoen en daardoor goed ademend. Gekleed zonder dat je in vlammen uitbarst, ideaal.

De selectie van Lee bij Galeria Inno

LEE en Galeria Inno hebben elkaar gevonden op het pad van de minimale collecties. Zo wordt het jou als man makkelijk gemaakt om een leuke outfit samen te stellen. Daar word je blij van.

Wist je al dat alle stukken van LEE bijzonder goed bij elkaar passen? Kijk eens rond bij de rest van de collectie. Bekijk de selectie jeans broeken en jacks voor extra inspiratie. Wil je iets formeler, check dan de overhemden en sla vooral de T-shirts niet over!

Moet jij eens kijken wat voor fijne outfits je maakt bij Galeria Inno. Inspireer jezelf en anderen!