Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO®

LEGO-shop: ongelooflijk veel speelmogelijkheden voor alle creatieve geesten

Het wereldberoemde speelgoedmerk LEGO doet zijn naam alle eer aan. Want LEGO komt van het Deense "Leg godt ', wat in het Nederlands "Speel goed" betekent. En goed spelen, dat kan men vast en zeker met het unieke, duurzame en veelzijdige speelgoed.

Met de bouwsteentjes kunnen kinderen (en ook vaak volwassenen) hun creativiteit de vrije loop laten en altijd opnieuw nieuwe gebouwen, ruimteschepen, voertuigen of hele werelden doen ontstaan. Veel gezinnen hebben in de loop der jaren hele dozen vol Lego-blokjes verzameld, die dan weer worden doorgegeven aan de volgende generatie van kinderen die er dan opnieuw evenveel plezier aan beleven.

Een ander uniek kenmerk van LEGO is de ongelooflijke verscheidenheid aan thema's: de LEGO-speelwerelden creëren met uitgebreide achtergrondinformatie over de verschillende personages en locaties van elke themawereld heuse parallelle universums in de kinderkamer, waarin kinderen altijd opnieuw nieuwe avonturen kunnen beleven. Er zijn themawerelden voor elke smaak, voor alle leeftijden, voor meisjes en jongens. Bijzonder is dat de Deense speelgoedvisionairs er altijd in slagen om perfect met de tijd mee te gaan en zo creëren ze altijd opnieuw nieuwe interessante werelden. Daarbij wordt vaak ook gekeken naar de huidige trends op vlak van film en televisie, waardoor er speciaal LEGO-speelgoed bij de blockbusters bestaat, zoals "Star Wars". Ook klassiekers, zoals Disney-prinsessen, mogen onder de themawerelden natuurlijk niet ontbreken.

LEGO-themawerelden: vind altijd het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

  • LEGO Star Wars: Met LEGO Star Wars mag u zich verwachten aan waarheidsgetrouwe reproducties van beroemde filmscènes, de populairste ruimteschepen en ruimtestations en de helden van het Star Wars-universum als liefdevol ontworpen minifiguren.
  • LEGO Technic: De reeks voor uitvinders en knutselaars van alle leeftijden. LEGO Technic doet een droom uitkomen die bijna alle kleine en grote jongens gemeen hebben - het bouwen van dingen die echt werken! Het assembleren van een complexe rupsgraafmachine met werkende vierarmige grijper bezorgt papa vast en zeker evenveel plezier als zijn zonen. Met tandwielen en vele bewegende delen is het LEGO Technic-speelgoed uniek in het assortiment.
  • LEGO Ninjago: De dappere ninja-krijgers uit de tv-serie gaan de strijd aan tegen het kwaad. De slangenstam smeedt altijd kwade plannen! Zullen de Spinjitzu-vaardigheden van de LEGO Ninjago-ninja's voldoende zijn om de slangen schrik aan te jagen?
  • LEGO Friends: Welkom bij Heartlake City! Hier kunt u met de kliek van de minifiguurtjes Andrea, Emma, Mia, Stephanie en Olivia leuke avonturen beleven en gewoon genieten van tijd samen met vrienden. LEGO Friends is vooral heel populair bij meisjes.
  • LEGO City: Zo spannend kan het dagelijkse leven in de stad zijn! Met LEGO City kan men het bruisende stadsleven naspelen en in de kinderkamer een heel eigen stad creëren.
  • LEGO Creator: Ideaal voor verzamelaars en uitvinders: met LEGO Creator ontstaan er éénsgezinswoningen, sportauto's, robots, propellervliegtuigen en nog veel meer met verrassend veel details. De clou: uit elke Creator-set kunnen er drie verschillende creaties worden gemonteerd – drie keer zoveel plezier!
  • LEGO Duplo: De Duplo-stenen worden speciaal ontworpen als constructiespeelgoed voor peuters en kleuters van 1,5 tot 5 jaar. De stenen zijn groter, zodat kinderen niets kunnen inslikken en zodat ook ongeoefende kindervingers met deze stenen naar hartelust kunnen bouwen en spelen.
  • Andere LEGO-series: Eindeloze variatie bij LEGO. Wilt uzelf of willen uw kinderen een complexe rupsgraafmachine met werkende vier-arm-grijpers in elkaar zetten? Dan is de serie LEGO Technic perfect voor u! Of wilt u met de serie Architecture grote architectonische wonderwerken, zoals het Lincoln Memorial in Washington, nabouwen? De speelmogelijkheden zijn echt eindeloos. Ga met de plastic bouwstenen op ontdekkingsreis!

Neem gewoon een kijkje in de grote online LEGO-shop van Galeria Inno en laat u door ons uitgebreide aanbod overtuigen.

Pedagogisch waardevol speelgoed bij Galeria Inno

Het hoogwaardige speelgoed van LEGO maakt zowel kinderen als ouders gelukkig. Terwijl de kinderen elke dag nieuwe spannende avonturen kunnen beleven, zijn mama en papa tevreden over het feit dat het speelgoed de motorische ontwikkeling van de kinderen ondersteunt, hun creativiteit stimuleert en hun fantasie prikkelt. LEGO wordt beschouwd als pedagogisch waardevol speelgoed en helpt kinderen spelenderwijs hun eigen fijne motoriek en creativiteit te trainen. In de online LEGO-shop van Galeria Inno kunt u voor elke smaak het juiste speelgoed kopen tegen voordelige prijzen.

Ouders zijn natuurlijk ook blij over het feit dat ze bij Galeria Inno de allernieuwste reeksen ongelooflijk voordelig kunnen bestellen en dat LEGO online kopen nu eenmaal veel gemakkelijker is dan te moeten gaan zoeken naar winkels in de binnenstad. Ongeacht of u met de reeks City het bruisende stadsleven wilt ervaren, of met LEGO Star Wars de spannendste avonturen uit de succesvolle film wilt naspelen, of met LEGO Technic uw technische vaardigheden op de proef wilt stellen.