0 artikel 0,00 €
0 artikelen Verlanglijstje
Filter
Voor wie? 0
Linie 0
Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 4 en 299 €‚- in te geven.

Selectie 1
LEGO®

LEGO-shop: ongelooflijk veel speelmogelijkheden voor alle creatieve geesten

Het wereldberoemde speelgoedmerk LEGO doet zijn naam alle eer aan. Want LEGO komt van het Deense "Leg godt ', wat in het Nederlands "Speel goed" betekent. En goed spelen, dat kan men vast en zeker met het unieke, duurzame en veelzijdige speelgoed.

Met de bouwsteentjes kunnen kinderen (en ook vaak volwassenen) hun creativiteit de vrije loop laten en altijd opnieuw nieuwe gebouwen, ruimteschepen, voertuigen of hele werelden doen ontstaan. Veel gezinnen hebben in de loop der jaren hele dozen vol Lego-blokjes verzameld, die dan weer worden doorgegeven aan de volgende generatie van kinderen die er dan opnieuw evenveel plezier aan beleven.

Een ander uniek kenmerk van LEGO is de ongelooflijke verscheidenheid aan thema's: de LEGO-speelwerelden creëren met uitgebreide achtergrondinformatie over de verschillende personages en locaties van elke themawereld heuse parallelle universums in de kinderkamer, waarin kinderen altijd opnieuw nieuwe avonturen kunnen beleven. Er zijn themawerelden voor elke smaak, voor alle leeftijden, voor meisjes en jongens. Bijzonder is dat de Deense speelgoedvisionairs er altijd in slagen om perfect met de tijd mee te gaan en zo creëren ze altijd opnieuw nieuwe interessante werelden. Daarbij wordt vaak ook gekeken naar de huidige trends op vlak van film en televisie, waardoor er speciaal LEGO-speelgoed bij de blockbusters bestaat, zoals "Star Wars". Ook klassiekers, zoals Disney-prinsessen, mogen onder de themawerelden natuurlijk niet ontbreken.

LEGO-themawerelden: vind altijd het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

  • LEGO Star Wars: Met LEGO Star Wars mag u zich verwachten aan waarheidsgetrouwe reproducties van beroemde filmscènes, de populairste ruimteschepen en ruimtestations en de helden van het Star Wars-universum als liefdevol ontworpen minifiguren.
  • LEGO City: Zo spannend kan het dagelijkse leven in de stad zijn! Met LEGO City kan men het bruisende stadsleven naspelen en in de kinderkamer een heel eigen stad creëren.
  • LEGO Duplo: De Duplo-stenen worden speciaal ontworpen als constructiespeelgoed voor peuters en kleuters van 1,5 tot 5 jaar. De stenen zijn groter, zodat kinderen niets kunnen inslikken en zodat ook ongeoefende kindervingers met deze stenen naar hartelust kunnen bouwen en spelen.
  • LEGO Ninjago: De dappere ninja-krijgers uit de tv-serie gaan de strijd aan tegen het kwaad. De slangenstam smeedt altijd kwade plannen! Zullen de Spinjitzu-vaardigheden van de LEGO Ninjago-ninja's voldoende zijn om de slangen schrik aan te jagen?
  • Andere LEGO-series: Eindeloze variatie bij LEGO. Wilt uzelf of willen uw kinderen een complexe rupsgraafmachine met werkende vier-arm-grijpers in elkaar zetten? Dan is de serie LEGO Technic perfect voor u! Of wilt u met de serie Architecture grote architectonische wonderwerken, zoals het Lincoln Memorial in Washington, nabouwen? De speelmogelijkheden zijn echt eindeloos. Ga met de plastic bouwstenen op ontdekkingsreis!

Neem gewoon een kijkje in de grote online LEGO-shop van Galeria Inno en laat u door ons uitgebreide aanbod overtuigen.

Pedagogisch waardevol speelgoed bij Galeria Inno

Het hoogwaardige speelgoed van LEGO maakt zowel kinderen als ouders gelukkig. Terwijl de kinderen elke dag nieuwe spannende avonturen kunnen beleven, zijn mama en papa tevreden over het feit dat het speelgoed de motorische ontwikkeling van de kinderen ondersteunt, hun creativiteit stimuleert en hun fantasie prikkelt. LEGO wordt beschouwd als pedagogisch waardevol speelgoed en helpt kinderen spelenderwijs hun eigen fijne motoriek en creativiteit te trainen. In de online LEGO-shop van Galeria Inno kunt u voor elke smaak het juiste speelgoed kopen tegen voordelige prijzen.