Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LEGO Architecture (7)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
LEGO Architecture

LEGO Architecture: de pure vreugde van het bouwen

LEGO Architecture inspireert met de grootste werken van de internationale architectuur op kleine schaal. Ontdek meer over de fascinerende uitstraling van de liefdevol gedetailleerde ontwerpen die voor hun unieke look geen speciale onderdelen vereisen! Bestel LEGO Architecture online bij Galeria Inno!

De meest populaire bouwstenen uit de speelgoedgeschiedenis vindt u bij LEGO Architecture op de grootste meesterwerken van de bouwkunst. De speciale reeks viert de pure vreugde van de schoonheid van klassieke en moderne architectuur. Bij LEGO System staat het plezier van het bouwen en ombouwen op de voorgrond, terwijl het hier gaat om de fascinatie van beroemde meesterwerken, de vreugde van de omvang en de opvallende details.

LEGO Architecture maakt onmiddellijk een grote indruk dankzij de ambitieuze look van de verzamelsets. Ze geven een volwassen en stijlvolle indruk en hebben een artistiek tintje dat LEGO Architecture duidelijk van de klassieke gebouwen van LEGO City onderscheidt. De complexe en tegelijkertijd zeer gedetailleerde constructies zijn ook in aanbouw een echte uitdaging, juist omdat er als bouwmateriaal bijna uitsluitend gebruik wordt gemaakt van klassieke bakstenen. Het is fascinerend hoe de ontwerpers erin slagen om met bijna volle overgave elk apart onderdeel een unieke look te geven die zo karakteristiek is voor een wereldberoemd gebouw. De eenvoudige en visueel samenhangende oplossingen zijn bovendien vaak verrassend.

Zo vormt een LEGO Architecture-set na de constructie ervan ook een mooi en speels sieraad voor op uw bureau of kast. Elke set is een exclusief geschenk voor de volwassen LEGO-fans die hun vingers nu eenmaal niet van de moeilijkere bouwsteentjes kunnen afhouden.

Monumenten en bezienswaardigheden op kleine schaal

Ontdek de vele bezienswaardigheden van de grote steden over de hele wereld! Bouw de skyline van New York met de Empire State Building en de Flatiron Building na! Het adembenemende Burj Al Arab in Dubai ontbreekt natuurlijk niet, net als de beroemde monumenten van Venetië. Zelfs het Louvre in Parijs haalt u stijlvol en handig in huis, uiteraard met de iconische glazen piramide.

Een heleboel andere wereldberoemde gebouwen zijn beschikbaar in de LEGO Architecture-reeks of werden aangekondigd om in de toekomst te verschijnen. Met oog voor detail is elk van de gebouwen een hoogtepunt voor gepassioneerde verzamelaars en ervaren bouwsteenarchitecten. Bestel bij Galeria Inno grootse architectuur op kleine schaal!