Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
LEGO City

LEGO City – Een stad uit bouwstenen die nooit slaapt

De natuurlijke habitat van LEGO- figuurtjes is zonder twijfel de stad. Daar voelen de kunstoffen personages met mooie, gele gezichten zich echt thuis. In de stad vinden ze alles wat ze nodig hebben om zich goed te voelen: woonhuizen, winkels, de LEGO City-bioscoop, het Hotel en zo verder en zo voort. En elk gebouw, elk voertuig, zelfs elke inwoner is stijlvol en kleurrijk samengesteld uit de beroemde bouwstenen.

Op de straten circuleren allerlei soorten voertuigen, van het LEGO City-treinstation neem je een bus of een taxi naar huis, maar daar komt meestal toch wel iets tussen. Brand in een magazijn aan de LEGO City-haven?

De brandweer die nooit moe wordt, is al onderweg en het verkeer in de stad moet wachten. Op een andere plaats is het boeventrio weer uit de gevangenis ontsnapt. Maar met een helikopter, politieboot en nog andere hulpmiddelen worden ze in een mum van tijd weer teruggebracht naar het LEGO City-politiebureau.

De eindeloze themawereld van de bouwplaats tot wereldstad

LEGO City is de grootste themawereld uit het huis van de Deense speelgoedexperts. Uit afzonderlijke sets groeit dankzij de onvermoeibare kleine ontwerpers een grootstad die volledige kinderkamers vult en dat in zo'n halsbrekende snelheid die alleen mogelijk is op het ritme van een echte metropool.

Van supermarkten tot spaceshuttles, van fietsen tot goederentreinen: er is niets dat niet bestaat in de LEGO City. En er voor u toch nog iets ontbreekt, dan bouwt u het toch in LEGO-stijl gewoonweg zelf.

De reeks werd in 1978 met LEGO-stad gelanceerd. Sindsdien groeit de metropool gestaag verder. Bouwplaatsen en een grote verscheidenheid aan bouwvoertuigen waren al vanaf het begin een belangrijk onderdeel van deze wereld. Want veel wordt vaak gewoon opgebouwd om erna weer afgebroken en omgebouwd te worden.

Er kwamen steeds nieuwe scenario's bij, met een heleboel verschillende voertuigen, het onrustige stadsverkeer met de bus en de luchthaven en, geen stad zonder een eigen treinstation, uiteraard met de felbegeerde LEGO City-spoorweg.

Met LEGO World City werd de stad uit bouwsteentjes in 2003 een wereldstad. Volledig in de stijl van moderne grootsteden zijn vooral de redders en helden van de brandweer, de politie en de kustwacht altijd in de weer.

Vandaag de dag heet de grootste stad uit bouwstenen van de wereld heel simpel LEGO City – een stad uit bouwstenen die nooit slaapt.

Veel actie en genoeg keuze met oplichters, politie en brandweer

Sets zoals het LEGO City-politiebureau of het LEGO City-hoofdkwartier van de brandweer wekken ook bij ouders snel de gedachte op van hoe graag ze deze sets als kind wel niet zelf hadden gewild. Prachtige speelscènes zoals het LEGO City-stadscentrum of de afvalinzamelpunten doen de stad echt tot leven komen.

Actievolle speelsets zoals de Museum-roof werden door LEGO zelfs al verfilmd. Net als in het spel met de personages is het bij het toekijken ook niet zo gemakkelijk om te beslissen of u eerder met de boeven of eerder met de dappere mannen van de elitepolitie meeleeft. Inmiddels werd er in de omgeving van de LEGO-stad ook nog een mijn gecreëerd.

Andere leuke speelwerelden kunt u ontdekken met Lego Star Wars en Lego Technic . In de online winkel van Galeria Inno vindt u een ruim Lego-assortiment tegen voordelige prijzen.