Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Creator

LEGO Creator – het creatieve bouwplezier voor kinderen vanaf 6 jaar

Er bestaat geen twijfel rond: de motiverende reeks LEGO Creator inspireert creatieve meisjes en jongens in gelijke mate en maakt nu eenmaal deel uit van een heel gelukkige jeugd. Laat u inspireren en ontdek welke set uw geliefde kind tot nu toe altijd gemist heeft!

De Deense speelgoedspecialist LEGO werd in 1932 als fabrikant van houten speelgoed opgericht, dankt zijn naam aan de Deense vertaling van de woorden 'speel goed' en presenteerde in 1949 de eerste bouwstenen uit kunststof. Sindsdien hebben de kleurrijke bouwstenen met de typische noppen de hele wereld veroverd en zijn ze uit de kinderkamer niet meer weg te denken. Van extra grote DUPLO-stenen voor de kleintjes, via populaire reeksen, zoals LEGO Star Wars, Technic, City, Ninjago en nog vele andere, tot de wereldberoemde bouwwerken van de Architecture-reeks.

Het beroemde speelgoedmerk uit Denemarken behoort terecht tot de meest succesvolle speelgoedmerken ter wereld, want kinderen spelen nu eenmaal heel graag met speelgoed dat ze zelf gebouwd hebben. De reeks LEGO Creator is in het bijzonder heel populair, omdat de sets uitgerust zijn met veel gedetailleerde extra's en daarom bijzonder motiverend zijn. Ook ouders zijn altijd opnieuw enthousiast over LEGO Creator, omdat de vele inspirerende speelideeën de verbeelding stimuleren, de motorische ontwikkeling van kinderen bevorderen en bovendien extra lang speelplezier garanderen.

LEGO Creator: 3-in-1-sets voor meer variatie in de kinderkamer

Natuurlijk zijn de 3-in-1-sets van LEGO Creator zeer populair, want ze zorgen niet alleen voor dubbel zolang bouwplezier, maar ook voor drie keer zoveel creatief plezier. Bijvoorbeeld de zeer krachtige LEGO Creator-voertuigen zoals sportauto's, vrachtwagens, gele cabrio's, blauwe cabrio's, raceauto's, straatraceauto's en sleepwagens. De dynamische vliegende objecten van LEGO Creator zoals de Power Jet, de rode helikopter, het gevechtsvliegtuig, het propellervliegtuig, de transporthelikopters en de adelaar. Intelligente power-robots van LEGO Creator en afschrikwekkende LEGO Creator-figuren, zoals de gevreesde T-Rex. Zeer gedetailleerde LEGO Creator-speelhuisjes zoals het strandhuid, het landhuis, het boomhuis, het huis met garage en het grote familiehuis.

En natuurlijk de zeer bijzondere hoogtepunten voor de "groten", zoals het Maersk-containerschip, het Parijse restaurant, het stadhuis, de dierenwinkel, de winterhut, de wintermarkt, het Sydney Opera House, het grootwarenhuis, de Tower Bridge, de brandweerkazerne, het Cinema Palace, de Horizon Express en de legendarische Volkswagen T1 Camper. Leer bij Galeria Inno nu de laatste nieuwe bestsellers uit het LEGO Creator-assortiment kennen!