Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
LEGO DC Comics Super Heroes (2)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO DC Comics Super Heroes

DC Comics Super Heroes

LEGO beschikt over speelwerelden met superhelden van verschillende afkomst. In LEGO Marvel zijn het o.a. Spiderman en Ironman die het kwaad bestrijden. Ze zijn ooit ontstaan bij de beroemde Amerikaanse uitgeverij Marvel Comics. In LEGO DC Comics Super Heroes spelen de superhelden uit de stripverhalen die uitgeverij DC Comics uitgaf de hoofdrol. Daaronder vallen veel beroemde namen zoals Batman, Superman, Wonder Woman, Groene Lantaarn en Aquaman. Deze laatste superheld duikt bijvoorbeeld op in de Slag om Atlantis van LEGO DC Comics Super Heroes. De slechterik Parademon probeert in die set de Mother Box in Atlantis te stelen. Met PlasmaGuns van de Atlanteaanse bewakers en energiewapens van Aquaman is het de kunst om Parademon tegen te houden.

Goed en kwaad in LEGO DC Comics Super Heroes

De set "Superman en Krypto werken samen" bevat natuurlijk de fictieve hond Krypto en Superman. De hond probeert Superman uit de gevangenis te bevrijden. Daarbij moet hij Lobo afleiden. Dat is een alien van de planeet Czarnia die eerst een superschurk was en later een antiheld. Kryptoop moet proberen de kryptonietnoppenschieters te ontwijken en vanaf Lobo's Space Hog een bom op de gevangenis te laten vallen. Ook hier zijn natuurlijk alle wapens, figuurtjes en andere attributen aanwezig om er een spannend spel van te maken.

Combineer LEGO DC Comics Super Heroes

In de set Knightcrawler tunnelaanval rijdt Batman op zijn terreinvoertuig om de Mother Box op de Parademonen terug te veroveren, terwijl in "Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker" Nightwing (76093) probeert het ijsje van de Joker af te pakken. In de onlineshop van Galeria Inno kunt de verschillende sets van LEGO DC Comics Super Heroes bekijken en lezen welk avontuur u het meeste aantrekt. Bij ieder product vindt u een beschrijving. Het is ook avontuurlijk om LEGO DC Comics Super Heroes te combineren met andere thema's van LEGO zoals bijvoorbeeld LEGO City.