Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor LEGO Disney Princess
LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess – Koninklijk speelplezier voor kleine prinsesjes!

Wilt uw kleine prinses een van de magische speelsets uit de LEGO Disney Princess-reeks? Bij Galeria Inno kunt u de laatste hoogtepunten van de populaire speelgoedfabrikant uit Denemarken online bestellen. Van het prachtige prinsessenkasteel tot het schitterende paleis van ijskoningin Elsa: ontdek de laatste nieuwe aanbiedingen!

Houdt uw kleine prinses van de films van Walt Disney? Met het sprookjesachtige speelgoed uit de speelgoedreeks LEGO Disney Princess kunnen niet alleen de mooiste scènes uit de populaire kaskrakers nagespeeld worden, maar kunnen kinderen ook leuke nieuwe verhalen bedenken. Profiteer nu bij Galeria Inno van een ruime keuze tegen voordelige prijzen en ontdek de laatste nieuwe aanbiedingen:

  • Gewoonweg sprookjesachtig: LEGO Disney Princess, het betoverende kasteel van Belle 41067 – met twee verdiepingen, een prachtige balzaal, een koninklijke slaapkamer, een uitnodigende kamer met balkon, een bibliotheek, een eetkamer en tal van accessoires en de personages Belle, Beest/Prins, Cogsworth, Madame Pottine, Tassilo, Lumière, Babette, Madame Dressoir en Oven.
  • Om iemand heerlijk mee te verwennen: LEGO Disney Princess Rapunzel Best Day Ever 41065 – met de beroemde toren uit 'Rapunzel – opnieuw verenigd', de functionele schommel met duwfunctie, een canvas voor het schilderen en veel ander geanimeerd speelgoed.
  • Echt majestueus – LEGO Disney Princess Koninklijk Kasteel 41142: in dit prachtig paleis worden er prachtige feesten georganiseerd – met muziekkamer, balzaal met draaiende dansvloer, een eethoek, een uitkijktoren in de tuin en schattige dierfiguren.

En voor kleine prinsesjes tussen 4 en 7 jaar heeft de online winkel speciaal geselecteerd speelgoed uit de reeks LEGO Juniors klaar: Easy to build!