Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO DUPLO

LEGO DUPLO - Speelplezier voor kinderen vanaf 18 maanden

In de periode dat onze kleintjes hun eerste grote stappen in een grote wereld zetten, zijn de prachtige bouwstenen van LEGO DUPLO een uitstekende begeleider. Bestel nu online bij Galeria Inno!

De giraf, de politieagent of de houten spoorweg: wie herinnert zich nu niet meer hoe hij of zij thuis of bij de grootouders helemaal opging in het spel met de prachtige bouwstenen?

Maar ook ouders verbinden met LEGO DUPLO vaak aangename herinneringen vol ontspanning en gemak. Hoewel het geluid van de treinwielen op de vloer op zich niet zo ontspannend is. Maar des te mooier is het als u er zeker van kunt zijn dat uw kinderen het volgende halfuurtje niets anders nodig hebben om gelukkig te zijn dan een kist vol vriendelijke plastic blokken, waarmee ze stap voor stap hun eigen wereld kunnen opbouwen.

LEGO DUPLO is een stukje iconisch modern design. En een mooi voorbeeld van educatief en speels speelgoed dat heel populair is onder kleine kinderen.

Goede grip, sympathiek – iconisch speelgoed-design uit Denemarken

Met de schijnbaar eenvoudige bouwstenen kunnen kinderen veel leren. De aantrekkingskracht van het spel met DUPLO-stenen is in principe hetzelfde als hetgeen aan de basis van het briljante en succesvolle LEGO System ligt.

Het belangrijkste verschil zit hem in de omvang van de bouwstenen: DUPLO is twee keer zo groot. De afmetingen bedragen exact twee maal de standaardgrootte van de LEGO-stenen. Het resultaat is een betere grip en daardoor zorgen de DUPLO-bouwstenen zelfs voor de allerkleinsten voor een spannende ervaring, die voordat ze het plezier van het bouwen ervaren, nog steeds de wereld al betastend aan het verkennen zijn.

DUPLO is trouwens ook voor oudere kinderen vast en zeker interessant. Echte LEGO-fans weten heel goed dat de grote stenen door de precieze verdubbeling van de afmetingen volledig compatibel zijn met de standaard stenen. Op twee DUPLO-noppen past dus precies één lange 2 x 4 LEGO-steen. Daardoor helpen de grote stenen, bij de constructie van grote bouwwerken, veel tijd en waardevol materiaal te besparen.

Geheime Star met puffende schoorsteen – LEGO DUPLO-spoorweg

De prachtige themawerelden van LEGO DUPLO maken daarbij de keuze niet gemakkelijk. Op de DUPLO-boerderij kijken het varken, de ezel en de parmante huiskat de kleine bouwmeester met onschuldige ogen aan.

Vlak ernaast staan de helden van de brandweer en de politie met hun stoere voertuigen in de startblokken klaar voor hun volgende oproep.

In de LEGO DUPLO Zoo wachten babydieren zoals de giraf, de olifant, de leeuw en nog vele andere op een spannende speelnamiddag.

En tussen de verspreide stapels van bouwstenen en de nieuwsgierig ogende figuren van dieren en mensen doet de geheime Star-trein druk puffend zijn rondje: de DUPLO-spoorweg!

Op de gemakkelijk ineengrijpende wagonnetjes vindt elke vriendelijke LEGO DUPLO-held zijn plekje om met volle kracht vooruit, met of ook zonder rails, over het tapijt en parket en tussen de pantoffels van papa direct in het volgende avontuur te duiken!

Zodra uw kinderen groot genoeg zijn voor de "normale" Legostenen, kunt u samen met uw kroost nog vele andere speelwerelden ontdekken: van Lego Star Wars over Lego City tot Lego Technic is speelplezier gegarandeerd. In de online winkel van Galeria Inno kunt u Lego-speelgoed online bestellen tegen voordelige prijzen!