Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
LEGO Elves

LEGO Elves: ontdek de magische wereld van Emily Jones

Alles begint aan een mysterieuze poort in de tuin van haar grootmoeder. Voordat Emily Jones het goed en wel beseft, gaat ze het fantastische Rijk Elvendale binnen en begint ze aan een magische reis door het land van de Elven. Om het land te verlaten en naar haar ouders terug te keren, moet Emily door de magische poort passeren. Maar waar zijn de vier magische sleutels om de poort weer te openen? De nieuwe LEGO Elves-sets nemen jongens en meisjes vanaf zeven jaar mee in een boeiende en tegelijkertijd romantische fantasiewereld.

Aira, Farran, Naida en Azari – Emily Jones en haar elvenvrienden

De LEGO Elves-reeks neemt kleintje niet alleen mee in een prachtige wereld van magie, maar de reeks gaat ook op een bekwame manier om met het thema vriendschap. Want tijdens haar zoektocht naar de vier sleutels wordt ze begeleid door haar pas gemaakt nieuwe vrienden Aira, Farran, Naida en Azari.

Hoe moeten ze ooit alle vier de sleutels vinden? Heel simpel: met de hulp van de mysterieuze landkaart! Deze bevindt zich in de geheimzinnige bron. Waar de kaart zich precies bevindt, dat weet alleen de wijze dolfijn Delphia. Maar Naida Riverheart zou geen echte waterelf zijn als ze de dolfijn niet kon overhalen om te zeggen waar de landkaart zich bevindt. Dan hoeft u alleen nog maar de zeilen te hijsen! Zullen de elvenvrienden met Naida's legendarische avonturenschip de watersleutel vinden?

Aira, de windelf, gebruikt haar creatieve werkplaats om verfijnde en technisch perfect vliegmachines te bouwen. Samen met haar magische windkrachten zijn die machines supersnel en brengen ze Emily Jones en haar vrienden overal naartoe. De zoektocht naar de sleutels begint!

Ook van de partij is Farran Leafshade, de aarde-efl Hij weet dat diep in de geheime grot in het bos de aardesleutel ligt. Maar Miss Spry, de zeer sterke eekhoorn bombardeert Farran met gouden eikels en blokkeert hem zo de weg. Zal hij Emily met zijn aardekrachten toch kunnen helpen?

Waar de vierde en laatste sleutel is, dat kan Azari weten. De vuurelf heeft een heel bijzondere bakkerij. Met de hitte van Lavafalls bakt ze heerlijke broodjes. Maar wat knippert daar onder de Lavafall? Misschien is dat de vuursleutel?

LEGO Elves – Fantasiewereld in bouwstenenformaat

Met deze elvenreeks rond de spannende reis van kleine Emily Jones hebben de bouwstenenmakers een fantasierijke gecreëerd. LEGO Elves is een creatieve mix van "Lord of the Rings" en "Avatar": toverachtige wezens die door prachtige bosrijke landschappen reizen en samen met een kleine slimme meid een wonderbaarlijk avontuur beleven.

Met veel aandacht voor detail zijn de geweldige sets rond het Rijk Elvendale ontstaan en nodigen ze uit om te spelen en te dromen. Bestel de producten van de LEGO Elves-reeks online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen.