Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Friends

Mia, Stephanie, Emma, Andrea, Olivia: LEGO Friends

Ons zeggen deze namen wellicht niet veel, maar je dochter vast wel! Het zijn namelijk de 5 vriendinnen van LEGO Friends. Deze lijn heeft LEGO speciaal voor meisjes ontworpen. Hoe leuk is dat! Blokjes in lieve pastelkleurtjes, helemaal gericht op wat kleine (en grotere meisjes) plezier geeft. Sinds 2012 zijn de lieve poppetjes met blokjes op de markt. Met deze speelgoedlijn wil LEGO een zo realistisch mogelijk beeld scheppen van de werkelijkheid.

Het enige onrealistische is de naam van het stadje waarin alles zich “afspeelt”: Heartlake City. Wellicht blijft deze naam hangen bij je kleintje en zorgt het later wel voor een Engelse taalboost.

In het stadje kunnen de meiden bouwen aan verschillende scenario’s. Zo is er een vriendschapshuis, een boomhut, een kunstcafe, een koek-en zopie wagen voor in de winter, een openluchtzwembad- en pizzeria voor de zomer. Kortom: realistische situaties en plekken waar je ook in het echte leven naartoe kunt.

Leuk is dat de meisjes allemaal een verschillend uiterlijk hebben. Er is een blank meisje, een donker meisje, een meisje met rood haar en een bril, en eentje met een hoop eentje oorbellen.

Zo leren kleintjes van jongs af aan dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet. Iedereen kan plezier met elkaar hebben.

Uren zoet met LEGO FRIENDS

De vrolijke kleurtjes en vriendelijke poppengezichtjes geven het geheel een extra dimensie. De Friends-lijn bestaat uit 23 sets in totaal en 5 hoofdkarakters waarmee kindjes zich waar mogelijk kunnen identificeren.

Sommige sets zoals het vriendschapshuis zijn beste even een investering. Goed om te weten is wel dat LEGO enorm lang meegaat. Het is gemaakt van goede kwaliteit en als je kinderen er even klaar mee zijn, gaat er niks verloren aan de steentjes.

Met LEGO Friends zijn die kleintjes uren zoet, en papa en mama waarschijnlijk ook. Haal een LEGO-set uit de kast en iedereen komt kijken. Het blijft fascinerend wat je allemaal met die kleurige blokjes en poppetjes kan doen.

Geef LEGO cadeau

De sets zijn ideaal als cadeau, zelfs als je niet de precieze smaak weet wat van het gezin waaraan je het geeft. Belangrijk is ook dat de blokjes makkelijk aan elkaar te bevestigen zijn en ze zijn eenvoudig te reinigen.

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan je kinderen te introduceren met speelgoed waar jij vroeger gek op was? Grappig feit is dat, voor de launch van LEGO Friends in 2012, 90% van de LEGO-fans mannelijk was. Deze meisjeslijn was dus meer dan welkom. LEGO Friends staat garant voor speelplezier en je kleintjes worden er nog wijzer van ook!