Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Friends

LEGO Friends – de prachtige werelden van de bouwsteentjes veroveren volop meisjesharten

Vanaf het moment dat de vijf vriendinnen Emma, Andrea, Olivia, Mia en Stephanie elkaar leerden kennen in het mooie Heartlake City zijn de meisjes onafscheidelijk. En sinds dat moment vraagt ook niemand meer of meisjes graag met LEGO spelen. De LEGO Friends hebben met hun unieke charme en hun onberispelijk gevoel voor stijl en klasse eindelijk de harten van meisjes voor de prachtige werelden van de bouwstenen veroverd.

Met de ervaring van vele tientallen jaren hebben de ontwerpers van de LEGO Group voor de vrouwelijke LEGO-fans een prachtige tegenhanger van het klassieke LEGO System gecreëerd dat natuurlijk volledig compatibel is met alle klassieke LEGO-stenen.

De wereld van Friends wordt gekenmerkt door sterke en zachte kleuren, elegante vormen met vele speelse details die men graag bekijkt en waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Veel verschillende vriendelijke en avontuurlijke speelscenario's nodigen uit om dingen op te bouwen, om te bouwen en verder mee te spelen.

Onafscheidelijke vrienden – de LEGO Friends blijven samen door dik en dun

Het belangrijkste aan LEGO Friends zijn natuurlijk de vijf vriendinnen die door dik en dun samenblijven. Om meer aandacht te besteden aan de verfijnde karakters van de LEGO-vriendinnen, werden speciaal voor de LEGO Friends vergrote speelfiguren ontwikkeld. Men kan al van op een afstand zijn dat deze meisjes veel in hun mars hebben.

Ze brengen bijna alle dagen en nachten samen door en genieten van het mooie, spannende leven in en rond Heartlake City. Maar elk van hen heeft bovendien haar eigen interesses, passies en talenten waarmee ze de wereld van LEGO Friends nog een beetje spannender en kleurrijker maken.

De jonge uitvindster Olivia verbijstert iedereen met haar slimme ideeën en wil niet alleen in haar zelf gebouwde luxe boomhut omhoog.

In Emma klopt het hart van een kunstenares. Zjj verwezenlijkt haar ideeën bij het ontwerpen van haar eigen kleren en prachtige sieraden.

Andrea betovert ons even fel met haar ovenkunsten als met haar grote muzikale talent. In haar kleine bakkerij horen we haar dan ook vaak zingen terwijl ze deeg aan het kneden is.

Mia bekommert zich om de vele grote en kleine dieren en de dierenkliniek van Heartlake City waar ze een grote hulp is voor de dierenarts, is eigenlijk bijna haar tweede thuis.

En Stephanie is, dankzij haar grote danstalent en fantastische stem, de ster op elk podium.

En hoewel ze zo verschillend zijn en elk hun eigen persoonlijkheid hebben, zijn ze toch het liefste samen. De vijf meisjes zijn echte LEGO Friends.

Slim en creatief – LEGO Friends doet meisjesharten sneller slaan

U vindt de prachtige grote en kleine speelsets uit de wereld van LEGO Friends in de goed gevulde LEGO-winkel van Galeria Inno.

Het droomhuis van uitvindster Olivia, die het huis helemaal naar haar eigen wensen ingericht heeft, is minstens net zo leuk als het stijlvolle café waar de vriendinnen na school afspreken om bij Andrea's muffincreaties gezellige momenten te beleven. In de dierenkliniek wordt elk probleem direct opgelost en het is vanzelfsprekend dat de vijf meisjes hun weekends het liefste samen doorbrengen op de grote paardrijschool.

Ontdek LEGO Friends, een speelwereld, die de harten van slimme en creatieve meisjes sneller doet slaan.