Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
LEGO Juniors

LEGO Juniors: spelen zoals de grote kinderen

Met LEGO Juniors kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar op een ideale manier kennismaken met de LEGO-speelwereld. Bestel nu gemakkelijk te bouwen speelsets en leuke themawerelden online bij Galeria Inno!

Eten, slapen, leren, met LEGO spelen – natuurlijk is dat niet alles in het leven. Aan de andere kant kan het dagelijkse leven van veel kinderen daarmee zeer treffend beschreven worden. En afgezien van het gebrek aan frisse lucht en boeken, is daar ook weinig fout mee.

Al bijna drie generaties lang is LEGO een van de meest bekende speelgoedmerken in de wereld. Het Deense cultmerk is een cultureel fenomeen en een synoniem voor het spelen met bouwstenen. Ouders associëren het speelgoed met de speelse oefening van creativiteit, gepland handelen, vaardigheid en motoriek. Kinderen weten zoals altijd beter wat echt belangrijk is: LEGO zorgt voor plezier!

Nu is er met LEGO Juniors een nieuwe reeks van het beroemde systeem, waarbij uit kleurrijke plug-in-bouwstenen fantastische werelden ontstaan. Voor wie is LEGO Juniors bedoeld? De naam zegt het al: LEGO Juniors is gericht op de jongeren onder de meesterbouwers.

Juniors dicht het gat tussen Duplo en de grote speelwerelden

De nieuwe reeks dicht eindelijk het gat tussen Duplo en LEGO System. De reeks vormt geen aparte themawereld, maar een concept voor speelsets die specifiek gericht zijn op kinderen tussen de vier en zeven jaar. Voor hen is het spelen met de kleurrijke Duplo-stenen met extra grip al vaak te gemakkelijk. Maar de complexe speelsets van LEGO System uit de coole themawerelden van LEGO City over Piraten en Ridders, tot LEGO Star Wars en Super Heroes zijn nog steeds een beetje te lastig.

Het lezen van de instructies met hun talrijke stappen die ondernomen moeten worden om de afgewerkte raceauto of het politiebureau te verkrijgen, vergt vaak zelfs veel geduld van volwassen fans. En als er te veel kleine onderdelen zijn, dan eindigt het spelen voor peuters en kleuters vaak in frustratie. De sirene, de handboeien voor de dief of belangrijke carrosserieonderdelen verdwijnen te gemakkelijk onder het tapijt.

De sets uit de Juniors-reeks zijn volwaardige speelsets en zijn beschikbaar voor de meeste populaire themawerelden. Bovendien zijn de modellen zo handig en gemakkelijk dat ze bijna intuïtief en zonder instructies gebouwd en omgebouwd kunnen worden. Gecompliceerde constructies en kleine onderdelen worden weggelaten. En toch is elke speelset een spannend LEGO-avontuur, compleet met de meest populaire helden: van de City Police en de sympathieke bouwvakkers, tot Spiderman en Batman.

De ideale speelsets voor kinderen tussen vier en zeven jaar bij Galeria Inno

Voor de jonge dames onder de toekomstige meesterbouwers is er een prachtig klein sprookjeskasteel verkrijgbaar. De sprookjesachtige koetsen nemen kinderen mee in de wereld van dromen en fantasie.

En natuurlijk is er veel spanning en actie voor de jongens. Met het politiebureau van LEGO Juniors steken kleuters hun eerste boeven achter de tralies en kunnen ze dan naadloos overgaan naar het plannen van de uitbraak.

Spiderman worstelt met zijn oude aartsvijand Venom, die de indruk geeft van heel knuffelig te zijn. En Batman die samen met Robin de Batcave wilt beschermen tegen de gigantische katapult van de Joker, verschijnt hier voor een keer in het blauw, in plaats van zoals gebruikelijk in het zwart en soms in zeer donker grijs.

Ontdek de magie en het plezier van de briljante wereld van de plug-in-bouwstenen. Bestel speelgoed voor uw kleine LEGO Juniors! Het ideale systeem voor kinderen tussen vier en zeven jaar vindt u hier direct in de LEGO online winkel van Galeria Inno!